VIDEO: 70 de ani de excelenţă la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu”! LICEUL CARE A OFERIT LUMII PERSONALITĂŢI DE EXCEPŢIE!

 

Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Național „Vladimir Streinu”, unde, în prezența unei alese audiențe formate din foste și actuale cadre didactice, foști elevi ai liceului ce au devenit personalități marcante ale culturii române, s-au aniversat 70 de ani de existență.

S-au depănat amintiri din vremurile de început ale învățământului liceal găeșten, s-au adus mulțumiri oamenilor care, prin spiritul progresiv, au adus îmbunătățiri sistemului educațional, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria dascălilor și colegilor plecați prea devreme în lumea celor drepți și s-a discutat despre moștenirea lăsată generațiilor actuale de cei care, prin setea lor de cultură și dorința de a urma idealuri mai înalte, au ridicat ștacheta educației în vechiul târg al Găeștilor.

Profesori ca: Dinu Teodorescu, Constantin Ghiță, Ilie Nicolae, Radu Alexandru, Radu Ana, Joița Adela, Slăvilă Ion, Stamate Florina, Victor Cristescu, Nae Mâinea, Stanciu Emilia au fost doar câteva din numele prezente la aniversarea celor 70 de ani ai liceului devenit, din 2003, colegiu național.

S-au decernat plachete omagiale cadrelor didactice retrase din activitate, foștilor directori, persoanelor care au oferit ajutorul pentru consolidarea educației oferite în incinta acestui colegiu și au putut acorda un sprijin material întru dezvoltarea și buna desfășurare a activităților educative. Mulțumirile organizatorilor s-au îndreptat către toți cei care azi au răspuns prezent la această manifestare, dar și spre cei care, din diferite motive, nu au putut ajunge. La finalul ceremoniei, grupul de copii talentați ai colegiului a susținut un program artistic. În speranța că flacăra cunoașterii va arde în continuare la fel de vie și de acum încolo, să le urăm un sincer și călduros La multi ani!

Articol adaugat de Liviu Lazăr

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *