ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din Găești. Siropul de tuse, pe al cărui prospect scrie clar că este interzis a fi administrat împreună cu alcool, este cumpărat de puștani cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani din farmacii, fără rețetă, și apoi consumat în combinații extrem de periculoase.

Tussin are foarte multe reacții adverse, precum greaţă, vărsături, agitaţie, confuzie mentală, somnolenţă, erupţii pe piele, tulburări de vedere, nistagmus, iar în cazuri severe poate produce comă, deprimare respiratorie, stop cardiac și convulsii. De asemenea, influențează capacitatea de a conduce vehicule și utilaje.

Cu toate acestea, adolescenții ignoră toate avertismentele producătorilor și îl consumă împreună cu whisky, punându-și în gravă primejdie viețile.

Acest medicament care are reacții adverse severe este comercializat la liber de farmacii și este foarte la modă printre cei care vor să încerce senzații tari pe pielea lor. Le atragem atenția părinților, profesorilor și farmaciștilor că fenomenul a luat amploare și că oricând se poate produce o tragedie.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *