Parchezi maşina pe trotuar în Găeşti? EŞTI BUN DE PLATĂ! Poliţiştii locali pun în aplicare o hotărâre de consiliu din 2009!

Şoferii care îşi parchează maşinile pe trotuar vor fi arşi la buzunare. Poliţia Locală Găeşti va „împărţi” cu generozitate amenzi între 150 şi 300 de lei, conform HCL 25 din 2009, după ce a primit mai multe sesizări de la cetăţeni.

Cele mai multe plângeri au venit de pe strada Şerban Cioculescu. Pe lângă faptul că traficul este aproape zilnic bară la bară, cu TIR-uri care se duc şi vin dinspre Autostradă, şi trotuarele sunt ocupate  până la refuz cu maşini, iar pietonii nu mai au pe unde să circule. Colac peste pupăză, mai este şi o spălătorie auto  tot pe acel trotuar. Doi dintre conducătorii auto care au blocat calea de acces a pietonilor de pe Cioculescu au fost identificaţi şi sancţionaţi. Oamenii legii au făcut fotografii maşinilor „plantate” ilegal  şi urmează ca proprietarii să fie identificaţi şi sancţionaţi.

Acţiunea poliţiştilor locali  va continua şi în zilele următoare, atât în zona respectivă, dar şi pe alte străzi.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *