Poliţist sancţionat în urma dezvăluirilor Cronicii de Găeşti! AFLĂ AICI TOATE MĂSURILE IPJ ÎN CAZUL „ATACULUI ÎN STIL MAFIOT” DE LA VIŞINA!

„Având în vedere informațiile apărute în articolul de presă „Şocant: ATAC ÎN STIL MAFIOT LA VIŞINA! În loc să-şi facă treaba, Poliţia încearcă să împace victimele cu atacatorii!”, postat pe site-ul cronica-gaestiului.ro, la data de 5 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

 În urma intervenției efectuate de polițiștii de la Secția nr.10 Poliție Rurală Petrești la sesizarea despre care se face referire în articolul de presă, la nivelul Postului de Poliție Vișina a fost întocmit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea infracțiunilor prevăzute de art. 193, 224 și 253 din Codul Penal, sub conducerea și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești.

De asemenea, în evidențele Postului de Poliție Vișina a fost înregistrată starea conflictuală existentă între persoanele implicate, fiind continuate activitățile preventive pentru aplanarea acesteia.

Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Control Intern au fost constatate deficiențe privind protocolarea sesizării respective, față de polițistul în cauză fiind dispuse măsuri administrativ-preventive, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului”.

Şocant: ATAC ÎN STIL MAFIOT LA VIŞINA! În loc să-şi facă treaba, Poliţia încearcă să împace victimele cu atacatorii!

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Copiii găeşteni, rezultate spectaculoase la fotbal! CLUBUL ACS PROGRESUL GĂEŞTI SCOATE TALENTE PE BANDĂ RULANTĂ!

La Găești, fotbalul este atât de popular în rândul copiilor, încât terenul devine neîncăpător la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *