Andrei Rădulescu a cucerit şi Bucureştiul! A obţinut locul I la SuperCupa Romaniei la Karting

Succes extraordinar al lui Andrei Rădulescu la SuperCupa României la karting, care s-a desfăşurat la Bucureşti. A concurat la categoria de vârstă 6-8 ani şi a fost cel mai tânăr participant, dar a obţinut premiul cel mare.

Vă amintim că Andrei Rădulescu are  doar 7 ani, este  din comuna Valea Mare şi este elev al Şcolii “Şerban Cioculescu” din Găeşti.

 Printre premiile obţinute de Andrei în cadrul etapelor regionale de slalom şi viteză pe circuit,  se remarcă cel de la prima Etapa din Supercupa Romaniei – City Center desfăşurată la Constanţa, pe circuit stradal, în centrul oraşului, sub egida ACR – FIA- locul I – viteză pe circuit.

Organizat de CKB Clubul de Karting Bucuresti, evenimentul din capitala Romaniei a fost o premiera  si a dat startul unei noi etape in motorsport – primul circuit stradal de karting electric pentru copii din lume.
Pentru prima data karturile care au luat startul, intr-o cursa in care au concurat copii, au fost 100% electrice.

Circuitul a fost amenajat in jurul unor obiective importante din Bucuresti: Palatul Regal, Sala Palatului, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman si Piata George Enescu.
SuperCupa Romaniei la Karting Electric de la Bucuresti a adus in fata spectatorilor ultimele modele de masini electrice, in contextul in care, pe plan mondial, marii producatori auto au lansat primele modele de vehicule electrice si se pregatesc pentru schimbari majore in aceasta directie.

Andrei Rădulescu a demonstrat şi aici că are stofă de pilot. Îi urăm succes în viitoarele competiţii şi avem convingerea că va deveni un mare campion.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE! Noua atracţie din Ioneşti, la un pas de inaugurare! AFLĂ AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea inaugurare de la Ioneşti. Clădirea arată modern, iar aprovizionarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *