Scene de groază la Pucioasa! TREI GARAJE AU ARS ŞI UN BĂRBAT A FOST RĂNIT. Detalii aici!

Dimineață de coșmar la Pucioasa după ce un incendiu a izbucnit dintr-un garaj din apropierea unei zone de blocuri. Se preconizează că o principală cauză ar fi neglijența umană, flăcările izbucnind din cauza unor scântei ale unei lame de polizor, însă așteptăm un raport al ISU pentru a confirma cele spuse.

Incendiul a izbucnit in jurul orelor 11:30 – 12:00, iar în vederea întreruperii procesului de ardere si a limitării extinderii, oamenii au reacționat imediat cu mijloacele de care dispuneau până la sosirea serviciilor de urgență, dovedindu-și spiritul civic.

Din primele informații venite de la martori, există o singură persoană cu arsuri de gradul 2 pe ambele antebrațe și față, în stare de șoc, dar conștient, cu funcțiile vitale prezente. Bărbatul, în vârstă de 82 de ani, a fost transportat imediat la Spitalul Pucioasa, iar până la sosirea echipajelor de urgență de acesta s-a ocupat un tânăr voluntar al Crucii Roșii Dâmbovița, Vlad Slevoacă.

Focul a ars 2 garaje integral și un al treilea parțial, amenințând și o anexă a unei case din împrejurime. Totodată, cablurile de electricitate din apropiere au fost arse. Din fericire, nu există pierderi umane, ci doar pagube materiale. De menționat este și faptul că oamenii au reușit să își scoată în timp util mașinile din garaje.

Articol adaugat de Alexandru Stanciu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *