SUFERINŢĂ GROAZNICĂ PENTRU O FETIŢĂ DE 4 ANI DIN COSTEŞTI DEAL. A avut arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. FAMILIA ARE NEVOIE DE 7500 DE LEI CA S-O VINDECE

Are patru anișori, se numeşte Erica şi are nevoie de noi. Întreaga familie  din Costeşti Deal a fost la un pas de moarte în luna aprilie, din cauza  unei explozii puternice pornită de la o acumulare de gaze în bucătărie.Toţi membrii familiei au ajuns la spital cu arsuri. Bunicul și fetița au suferit rănile cele mai grave. Erica a avut arsuri pe 60% din suprafața corpului. Timp de trei luni  copilul şi mama au stat prin  spitale, iar fetiţa a suferit mai multe  intervenții chirurgicale și a trecut prin momente cumplite.

 Mama fetiței a fost nevoită să intre în concediu pentru a putea avea grijă de Erica, iar tatăl muncește la o fabrică din judeţ. Veniturile familiei sunt însă prea mici pentru costurile tratamentului.

 Erica are nevoie de ședințe de recuperare în fiecare săptămână și de pansamente speciale care ajung la 2000 de lei pe lună. Cel mai important pentru fetiță ar fi o mască pentru a nu rămâne cu cicatrici pe față, dar al cărui preț depășește 2500 de lei, dar și un costum special pentru cei care au suferit arsuri care costă peste 5000 de lei.

Deși nu este o suma foarte mare, părinții Ericăi nu au acești bani, așa că fac un apel la oamenii cu suflet mare care să poată dona pentru micuță. Cei care vor să o ajute pot dona orice sumă în contul afișat. CONT STAN ERICA IONELA RO87BTRLRONCRT0457773101 TITULAR: CERASELA IULIANA STAN BANCA TRANSILVANIA

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *