În comuna Gura Foii se circulă ca-n palmă! PRIMARUL RADU GEORGESCU TERMINĂ DE ASFALTAT ULTIMA ULIŢĂ! Află ce alte proiecte are în plan!

Cu banii sosiţi de la Guvern, bine administraţi de autorităţile locale, comuna Gura Foii va avea toate uliţele asfaltate. 2,6 milioane de lei au fost alocaţi de Guvern, prin PNDL 2, pentru a  rezolva această problemă foarte importantă pentru comunitatea locală. Fără gropi şi fără drumuri de pământ, localitatea învecinată Găeştiului începe să prindă contur, iar oamenilor – să le fie drag să locuiască aici.

Primarul Radu Georgescu a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că în maximum două săptămâni va fi finalizat şi proiectul Valea Bumbuia, adică asfaltarea a 500 de metri, proiectul fiind finanţat tot de Guvern, prin PNDL 2. Astfel, se încheie – o dată pentru totdeauna – problema drumurilor în această localitate, lăsată ani de zile în paragină şi reconstruită aproape de la zero în mandatul actualului edil.

Totodată, în satul Gura Foii, va fi construit un pod peste gârlă. „Ori de câte ori plouă, oamenii rămân izolaţi. Salvările intră foarte greu şi este o problemă mare. Consider că acest pod este una dintre cele mai importante realizări”, a mai subliniat primarul.  

Radu Georgescu le mai dă o veste bună cetăţenilor din Gura Foii, care aşteaptă veşti despre reţeaua de gaze: „Suntem în faza de obţinere de avize, conform certificatului de urbanism. Am convingerea că în primăvară vom avea gaze la Gura Foii”.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *