Şocant: ATAC ÎN STIL MAFIOT LA VIŞINA! În loc să-şi facă treaba, Poliţia încearcă să împace victimele cu atacatorii!

O familie din Vişina a trecut prin momente de groază noaptea trecută, după ce a fost atacată în propria casă de 6 persoane. Oamenii au fost treziţi la 3 dimineaţa, atunci când atacatorii le spărgeau cu pietre geamurile şi acoperişul. Victimele ne-au povestit că dormeau atunci când s-a produs asaltul asupra locuinţei lor. Au ieşit în curte băieţii proprietarului şi nora, moment în care au fost luaţi la bătaie cu bâtele. Minute în şir, aceştia au fost loviţi cu sălbăticie de cei pe care i-au identificat ca fiind vecini, însoţiţi de prieteni de-ai acestora. Bătut bestial a fost şi un bătrân, care locuieşte împreună cu victimele. Acesta a fost lovit chiar în patul lui, cu o scândură.

După ce i-au ciomăgit ca pe animale şi au făcut stricăciuni majore şi în locuinţa sărăcăcioasă, indivizii au plecat. Oamenii nu-şi explică motivele care au dus la acest atac mafiot şi îşi caută dreptatea. Au sunat la 112 şi a venit un echipaj de poliţie. Oamenii legii le-au spus să aştepte un criminalist de la Găeşti şi să nu atingă nimic. Ore întregi au stat victimele în curte, în aşteptarea unei echipe specializate în cercetarea la faţa locului, care şi-a făcut apariţia abia după 9.00.

Deşi grupul de atacatori a fost format din 5 indivizi, la care s-a adăugat şi un puşti de 11 ani, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Dâmboviţa a declarat că doar două persoane ar fi produs atacul, fiind ori dezinformată, ori încercând să minimalizeze cele cel puţin două circumstanţe agravante ale faptei, adică săvârşirea infracţiunii de trei sau mai multe persoane împreună şi săvârşirea infracţiunii împreună cu un minor.

Ore întregi, victimele au stat în curte, aşteptând ajutor din partea oamenilor legii, care acum încearcă – potrivit spuselor acestora – să-i împace cu atacatorii, deşi treaba lor este să întocmească dosarul penal pentru violare de domiciliu, distrugere şi loviri sau alte violenţe şi să ia toate măsurile impuse de lege pentru tragerea la răspundere a celor vinovaţi.

Victimele sunt oameni simpli, amărâţi, care în loc să fie protejaţi, sunt umiliţi încă o dată de incompetenţa şi reaua credinţă a poliţiştilor, care s-ar ocupa de cu totul şi cu totul altceva decât de atribuţiile lor legale. Atacul de la Vişina este unul cu consecinţe deosebit de grave, are un grad sporit de pericol public, şi cu toate acestea este tratat cu foarte multă superficialitate şi lipsă de profesionalism de către Poliţie.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *