Contactează-ne pe

Evenimente

PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE S-A ŢINUT DE PROMISIUNE: Această investiţie îi va bucura la culme pe iubitorii sportului! AFLĂ CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN GĂEŞTI ÎN URMĂTOARELE LUNI!

 

Terenul sintetic cu nocturnă de la Şcoala „Radu cel Mare” a fost inaugurat astăzi de primarul Grigore Gheorghe, în prezenţa găeştenilor şi a oficialităţilor locale. Arată impecabil şi va fi, cu siguranţă, preferatul iubitorilor de fotbal de toate vârstele. Şcoala „Radu cel Mare” beneficiază în sfârşit de atenţie din partea autorităţilor locale, după ani de zile în care a fost pur şi simplu ignorată. Cu proiectele câştigate, nu doar că va fi renovată clădirea şi adusă la standarde europene, dar toţi copiii vor învăţa dimineaţa.

În Găeşti se lucrează la foc automat. Au fost demarate foarte multe proiecte importante, în valoare totală de câteva milioane de euro. Aceşti bani, investiţi în infrastructură, instituţii de învăţământ şi complexul sportiv, schimbă oraşul în fiecare zi şi îl fac cu adevărat atractiv pentru tineri, pentru oameni de afaceri, pentru toţi cei care îşi doresc o viaţă liniştită într-un oraş care începe să capete faţă europeană.

„Este o investitie foarte importanta , in valoare de 250 de mii de lei. In cursul zilei va fi folosit de elevii Scolii „Radu cel Mare”, iar seara si in timpul weekendului, de toti iubitorii de sport din orasul nostru. Vom continua cu investitiile. Deja la Biserica „Sf. Nicolae” s-a finalizat Capela pe care o vom sfinti de Sfanta Maria. Ca obiective importante, avem in lucru reabilitarea de blocuri, s-a predat amplasamentul pentru bazinul de inot de la complexul „Dr. C. Angelescu” si vom continua cu un nou teren de fotbal sintetic anul viitor, langa sala de sport si bazinul de inot. Urmeaza investitia pentru introducerea retelei de apa la Arsuri, dar şi alte investitii, care sunt de stricta necesitate pentru noi. In Cartierul Vaideiasca, se vor reabilita total strazile Tudor Vladimirescu si Ecaterina Teodoroiu. În câteva săptămâni, Fundătura Republicii va avea gaze.

 În ceea ce priveşte Şcoala „Radu cel Mare”, avem un milion de euro pentru corpul de cladire care va fi demolat la intrare si vor fi create 15 clase, astfel incat toti elevii sa invete dimineata.

Avem un proiect de 3 milioane de euro la Scoala „Serban Cioculescu”, care a trecut de faza tehnica. Acolo se vor construi laboratoare, sali de clasa cabinete, iar centrala termica va fi demolata si va deveni curtea scolii.

Avem un proiect de un milion de euro la Gradinita „Inocenta”, care va fi extinsa, 1 milion de euro la Cresa, in zona ANL, 650 de mii de euro pentru Centrul de Zi pentru  Persoane Varstnice. La fosta primarie avem deja trecut de proiectul tehnic 1 milion si jumatate de euro pentru transformarea in Muzeul „Gheorghe Zamfir”, a declarat primarul Grigore Gheorghe.

 

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

SURSE: Comisarul șef Alexandru Iorga ar putea deveni adjunctul IPJ Dâmbovița! SCHIMBĂRI DE TRUPE IMPRESIONANTE ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚA!

Articol scris de

Odată cu înlăturarea lui Danil Zepiși, Poliția Dâmbovița pare a intra într-o nouă epocă. Astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat ordinul prin care comisarul șef de poliție Sorin Păun a fost împuternicit inspector șef al IPJ pentru o perioadă de maximum 6 luni, răstimp în care, probabil, ar urma organizarea concursului pentru această funcție. Păun a fost adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție din județul nostru și a ocupat, de-a lungul carierei sale, mai multe funcții importante.

Bătălie mare se duce însă pentru posturile de adjuncți. Conform unor surse, favoriți pentru aceste două importante poziții ar fi comisarul șef Eduard Oprea, șeful Serviciului Economic, și comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești.

Am încercat să-l contactăm în legătură cu aceste zvonuri pe comandantul Iorga, însă până la ora redactării acestei știri nu a fost de găsit.

Citește articolul

Evenimente

OPERAŢIUNE INEDITĂ!Pompierii de la Vişina au salvat un pui de barză căzut din cuib

Articol scris de

 

O intervenție mai puțin obișnuită, dar plină de emoții, a pompierilor dâmbovițeni s-a desfășurat astăzi.
Pompierii de la Garda de intervenție Vișina au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui pui de barză în localitatea Ragu. Un echipaj format din trei subofițeri a repus în cuib puiul de barză cu ajutorul scării din dotare. Pentru ca operațiunea să se desfășoare în siguranță a fost solicitată și o echipă de la societatea de distribuție a energiei electrice.
În ţara noastră barza albă (Ciconia Ciconia) este ocrotită prin următoarele legi: Legea Nr. 13/1993, Legea nr. 137/1995, Legea nr. 103/1996, Legea 13/1998, și legea 407/2006. Omorârea păsărilor şi a puilor precum şi distrugerea ouălor şi a cuiburilor se pedepseşte conform legii cu amendă de aproximativ 1000 RON. Un cuib de barza este alcătuit din crengi, rădăcini, pământ, paie și uneori chiar și materiale textile, putând cântări până până la 500kg, atunci când cuibul este locuit de mai multi ani.
Societatea Ornitologica din România are un proiect ambițios și deosebit de util prin care invită toți cetățenii care au un telefon mobil cu cameră foto, sa participe la inventarierea cuiburilor de berze din țară prin intermediul aplicației mobile UITE BARZA. Pentru telefoanele cu android, acesta este linkul de descărcare al aplicației https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.sor.berzeleromaniei
Uite Barza!

 

Citește articolul

Evenimente

CORBII MARI. Două tinere au fost accidentate pe DN61

Articol scris de

Accident pe DN61, în comuna Corbii Mari. Două tinere de 15 şi 17 ani, care se deplasau pe lângă o bicicletă au fost acroşate şi accidentate uşor la prima vedere, conform Poliţiei, de conducătorul unui automobil care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă. Fetele au fost transportate la spital pentru investigaţii. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design