PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE S-A ŢINUT DE PROMISIUNE: Această investiţie îi va bucura la culme pe iubitorii sportului! AFLĂ CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN GĂEŞTI ÎN URMĂTOARELE LUNI!

 

Terenul sintetic cu nocturnă de la Şcoala „Radu cel Mare” a fost inaugurat astăzi de primarul Grigore Gheorghe, în prezenţa găeştenilor şi a oficialităţilor locale. Arată impecabil şi va fi, cu siguranţă, preferatul iubitorilor de fotbal de toate vârstele. Şcoala „Radu cel Mare” beneficiază în sfârşit de atenţie din partea autorităţilor locale, după ani de zile în care a fost pur şi simplu ignorată. Cu proiectele câştigate, nu doar că va fi renovată clădirea şi adusă la standarde europene, dar toţi copiii vor învăţa dimineaţa.

În Găeşti se lucrează la foc automat. Au fost demarate foarte multe proiecte importante, în valoare totală de câteva milioane de euro. Aceşti bani, investiţi în infrastructură, instituţii de învăţământ şi complexul sportiv, schimbă oraşul în fiecare zi şi îl fac cu adevărat atractiv pentru tineri, pentru oameni de afaceri, pentru toţi cei care îşi doresc o viaţă liniştită într-un oraş care începe să capete faţă europeană.

„Este o investitie foarte importanta , in valoare de 250 de mii de lei. In cursul zilei va fi folosit de elevii Scolii „Radu cel Mare”, iar seara si in timpul weekendului, de toti iubitorii de sport din orasul nostru. Vom continua cu investitiile. Deja la Biserica „Sf. Nicolae” s-a finalizat Capela pe care o vom sfinti de Sfanta Maria. Ca obiective importante, avem in lucru reabilitarea de blocuri, s-a predat amplasamentul pentru bazinul de inot de la complexul „Dr. C. Angelescu” si vom continua cu un nou teren de fotbal sintetic anul viitor, langa sala de sport si bazinul de inot. Urmeaza investitia pentru introducerea retelei de apa la Arsuri, dar şi alte investitii, care sunt de stricta necesitate pentru noi. In Cartierul Vaideiasca, se vor reabilita total strazile Tudor Vladimirescu si Ecaterina Teodoroiu. În câteva săptămâni, Fundătura Republicii va avea gaze.

 În ceea ce priveşte Şcoala „Radu cel Mare”, avem un milion de euro pentru corpul de cladire care va fi demolat la intrare si vor fi create 15 clase, astfel incat toti elevii sa invete dimineata.

Avem un proiect de 3 milioane de euro la Scoala „Serban Cioculescu”, care a trecut de faza tehnica. Acolo se vor construi laboratoare, sali de clasa cabinete, iar centrala termica va fi demolata si va deveni curtea scolii.

Avem un proiect de un milion de euro la Gradinita „Inocenta”, care va fi extinsa, 1 milion de euro la Cresa, in zona ANL, 650 de mii de euro pentru Centrul de Zi pentru  Persoane Varstnice. La fosta primarie avem deja trecut de proiectul tehnic 1 milion si jumatate de euro pentru transformarea in Muzeul „Gheorghe Zamfir”, a declarat primarul Grigore Gheorghe.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *