5 Motive pentru care este recomandat sa apelati o firma de servicii funerare NON-STOP

Momentul pierderii unei persoane apropiate este unul apasator pentru toti cei care l-au cunoscut. Clipele de tristete profunda sunt, fara indoiala, greu de suportat, iar sprijinul familiei si al prietenilor este de mare ajutor. Cu toate acestea, stresul zilnic, modificarile legislative dar si timpul limitat pentru a organiza o inmormantare ne pot face sa ne pierdem cu firea. Prin urmare, de indata ce s-a produs tristul incident, cel mai bine este sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP.

Casele de pompe funebre din prezent ne pot pune la dispozitie o serie de facilitati care sa ne ajute sa depasim aceste momente grele. Pe langa ajutor de deces si organizarea inmormantarii, o firma de servicii funerare NON-STOP ne va fi alaturi in aceste clipe, actionand cu profesionalism si empatie pentru a cinsti memoria celui plecat dintre noi. Iata care sunt cele 5 motive pentru care este recomandat sa faceti apel la o firma de servicii funerare NON-STOP:

  1. Rezolvarea formalitatilor necesare in cazul unui deces

In societatea de astazi, exista reguli stricte in ceea ce priveste decesul. De aceea este important sa avem pe cineva langa noi care este la curent cu ultimele modificari de ordin legislativ. Astfel, o firma de servicii funerare NON-STOP va pune imediat la dispozitie un specialist, care va constata momentul decesului si va intocmi certificatul de deces, un formular important pentru obtinerea ajutorului de deces. Pe langa acestea, o casa de pompe funebre va fi alaturi de dumneavoastra si se va ocupa de urmatoarele:

 obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura;

– realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, acolo unde este cazul;

– intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, pentru cazurile speciale;

– intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

– obtinerea unui loc de veci si reconditionarea acestuia.

          2. Ajutorul de deces, acordat in baza talonului de pensie

Firma de servicii funerare NON-STOP va raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor dumneavoastra, in legatura cu acordarea ajutorului de deces. Pentru a obtine insa acest ajutor, este nevoie de mai multe documente atestatoare, care vor fi obtinute de firma de servicii funerare. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti asupra dumneavoastra talonul de pensie, buletin sau carte de identitate si o dovada a legaturii dumneavoastra cu persoana decedata.

         3. Nu veti mai fi nevoit sa parcurgeti etapele dureroase din planificarea inmormantarii

In prezent, cadrul legislativ presupune ca persoana decedata sa fie imbalsamata si toaletata de catre un specialist, care va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare. Aceasta sarcina delicata este una dintre operatiunile cele mai importante, care trebuie indeplinita inainte de inmormantare.

         4. Economisiti timp si energie

Fiind disponibili pentru dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte, o firma de servicii funerare NON-STOP va putea interveni rapid, pentru orice schimbari ar putea aparea pe parcurs. Astfel, aveti parte de profesionalism oricand, fara sa fiti nevoit sa faceti dumneavoastra alte aranjamente, iar timpul castigat astfel poate fi folosit pentru a sta alaturi de cei dragi in aceste momente funeste.

5. Aveti parte de serviciile expertilor

O firma de servicii funerare NON-STOP va oferi, pe langa cele descrise mai sus, o gama variata de avantaje, pentru a facilita trecerea pe lumea cealalta a persoanei decedate. Astfel, specialistii in organizarea inmormantorilor va pot pune la dispozitie urmatoarele:

– candele, lumanari, precum si alte articole religioase;

– coroane, jerbe si buchete de flori pentru inmormantare ;

– sicriu, garnituri si cruce;

– catafalc cu lumini si capac frigorific, la cerere;

– prosoape, batiste, esarfe;

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce;

– organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare etc.

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

OFERTĂ JOB! Sună şi vino în echipa Agenţiei de Turism Mihaela Travel din Găeşti

Agenţia de Turism MIHAELA TRAVEL angajează în Gaeşti. Nu necesită experienţă în domeniul turismului! Oferim …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *