Crângurile. PRIMARUL COSTIN BARBU VREA SĂ INTERZICĂ CIRCULAŢIA ATELAJELOR  PE CÂMP ÎNTRE ORELE 22-05, TIMP DE DOUĂ LUNI. Detalii aici!

Comuna Crângurile pregăteşte un proiect de interzicere a circulaţiei atelajelor pe camp şi pe drumurile vicinale  între orele 22-05, în perioada  august- noiembrie 2018. Autorităţile locale s-au întâlnit  cu reprezentanţii asociaţiilor agricole de pe raza comunei şi împreună au stabilit criteriile privind  serviciul de pază a terenurilor.

Decizia primarului Barbu şi a consilierilor locali va surâde, cu siguranţă marii majorităţi a cetăţenilor, însă va stârni nemulţumire printre posesorii de cai şi căruţe.

Ca  prin toate comunele cu recolte bogate se mai fură, se mai dă drumul la cai, iar  oamenii ştiu clar că există probleme. Pentru a preveni astfel de incidente, primarul Costin Barbu spune că hotărârea o vor dezbate în ConsiliulLocal – ca să stopeze o dată pentru totdeauna furturile. Iată cum sună propunerea edilului:

” Art. 1. Interzicerea  circulatiei intre orele 22,00- 05,00 a atelajelor si a altor mijloace de transport

în parcelele cu terenuri agricole si pe drumurile vicinale de pe raza comunei Crangurile si a localitatilor componente in perioada august – noiembrie 2018 ( pana la recoltarea terenurilor agricole);

 Art. 2. Interzicerea circulatiei cu atelaje sau alte mijloace de transport pe drumurile vicinale intre orele 06,00-22,00 a oricarei persoane care nu este proprietar de teren in zona in care se deplaseaza in afara cazului in care este insotit de un proprietar de teren din zona de deplasare, până la 01 noiembrie 2018.

 Art. 3. Incalcarea prevederilor prezentului proiect de hotarare se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

  1. cu amenda de la 500 lei la 1500 lei fapta prevazuta la art.1;
  2. cu amenda de la 100 lei la 500 lei fapta prevazuta la art.2;

            Contravenientul poate achita pe loc sau in termen de cel mult  48 de ore de la data incheierii procesului-verbal  jumătate din minimul amenzii  prevazute in actul normativ, agentul constatator  făcând mentiune despre  aceasta  posibilitate in procesul-verbal.

Art. 4. Constatarea si aplicarea sanctiunilor se face de catre primar, prin persoana imputernicita in acest sens, desemnata prin dispozitie.

Art. 5. Cu ducerea la îndeplinire a prezentului proiect de hotărâre se încredinteaza primarul comunei Crangurile.

INITIATOR,

PRIMAR ,

Barbu Costin – Ionuţ”

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *