Găeştiul a petrecut ca în poveşti: TREI ZILE DE PETRECERI ÎN AER LIBER!Galerie foto!

Cele trei seri dedicate Zilelor Oraşului Găeşti s-au încheiat duminică. Mii de găeşteni s-au bucurat de petreceri în aer liber, cu artişti de primă mână, dar şi în compania formaţiilor locale, care au fost la înălţime. În urma criticilor aduse de Cronica de Găeşti, în serile de sâmbătă şi duminică sonorizarea s-a îmbunătăţit simţitor, iar soliştii au putut evolua foarte bine.

Scena profesională a fost mutată în Parcul Central, iar oamenii au avut parte de o atmosferă de sărbătoare.

În ciuda speculaţiilor apărute în spaţiul public, trebuie spus că spectacolele au fost susţinute integral din sponsorizări, atât cel din prima seară, cât  şi cele de sâmbătă şi duminică. Bugetul local a suportat doar cheltuieli legate de materialele promoţionale, premieri ale cuplurilor care au împlinit 50 şi 60 de ani de căsnicie, premierea bătrânei care în acest an împlineşte 100 de ani şi a unui veteran de război, premierea câştigătorilor de la Crosul Veteranilor etc.

Manifestările, în pofida problemelor inerente, s-au bucurat de apreciere şi au transformat Găeştiul într-un oraş care a petrecut până târziu, în noapte.

În acest context, trebuie menţionată şi evoluţia excelentă a formaţiilor Casei de Cultură şi Clubului Copiilor, care au demonstrat că Găeştiul are cu adevărat viaţă culturală de mare calitate.

Duminică seara, pe scena oraşului a urcat şi Nicu Nicuşor, artist născut la Găeşti, care a susţinut un minunat concert folk.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *