SMILEY VINE ÎN ACEASTĂ SEARĂ LA GĂEŞTI! Petrecere cu artişti de top la cea de-a 520-a aniversare a Găeştiului

La mulți ani, Găești! La mulți ani, găeșteni! Împlinim 520 de ani de atestare documentară și s-a dat startul celei mai așteptate seri din an! Avem  o petrecere așa cum nu s-a mai văzut! Avem muzică bună, artiști de top și super atmosferă!

Smiley, artistul cel mai așteptat vine la Găeşti. Nu pierdeți niciun moment din acest show de excepție şi nici focul de artificii, oferite de Primăria și Consiliul Local Găești cu ajutorul sponsorilor: Enescu SRL, Arctic SA, Mecanpetrol SA, Mairon SA, Virix SRL, Ema SRL, Elunos SRL, IGO SA, Voievodschi Cosmin, ELIAS Arifovici Demirel, Anion SRL, Carpatik Impex, Marprod SRL, Amiras SRL, Darvis SRL, Mega Image, Tricopoint SRL, Lazar Med, Lumea Dulciurilor.

 

De asemenea, s-a dat startul unei campanii umanitare de suflet. În acest an, îl ajutăm pe Daniel, un băiețel  greu încercat de viață. Daniel a fost dignosticat cu cancer și, din cauza acestei maladii cumplite, un picior i-a fost amputat. Alexandru Dincă, pe care-l cunoașteți cu toții, face eforturi, de peste un an, să aducă bucurie în viața lui Daniel și a familiei sale și să-i construiască o căsuță decentă. Acum, băiețelul, cei 3 frați ai lui și părinții locuiesc într-o cămăruță de 10 metri pătrați, pusă la dispoziție de o rudă la fel de nevoiașă. Alexandru Dincă a reușit să rezolve problema terenului și să obțină autorizația de construcție. Cu ajutorul oamenilor extraordinari din acest oraș, și nu numai, pentru Daniel și familia lui s-au strâns 16.000 de lei. Suntem convinși însă că în această seară vom reuși, împreună, să avem toată suma ca să-i construim o casă lui Daniel. Zilele Găeștiului au adus întotdeauna bucurie și speranță celor mai puțin norocoși decât noi. Haideți să fim alături de acest băiețel minunat! Orice sumă contează!  Tinerii voluntari sunt peste tot în oraş.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *