Începând cu 1 iulie 2018, toate unitățile sunt obligate să aibă analiza de risc la securitatea fizică. SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL POATE FI PARTENERUL DVS.

Începând cu data de 1 iulie 2018, și-a încetat efectele amânarea termenului până la care unitățile înființate înainte de 16 iunie 2012 erau exceptate de la realizarea analizei de risc la securitate fizică.

Astfel, după această dată, toate unitățile sunt obligate să aibă analiza de risc la securitate fizică, neefectuarea acesteia se sancționează cu amendă de la 10.000 la 20.000 de lei.

Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, prevede că: ,,Ministerele și celelalte organe de specialitate ale administrației publice (…), societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, privind societățile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum și alte organizații care dețin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unități, sunt obligate să asigure paza acestora.”

Societatea SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL este partenerul dumneavoastra pentru solutiile de securitate ale companiei, intr-o gama larga de servicii pornind de la solutii optime de protectie la securitate fizica pentru acoperire riscurilor identificate sau anticipate, fundamentate pe studii si analize de risc la securitate fizica, furnizarea de solutii alternative de securitate, la elaborarea strategiei, a politicii, a regulilor si procedurilor necesare si pana la conceperea si implementarea unui sistem de management de securitate adecvat necesitatilor dvs.

Societatea SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL, pe care o reprezint, va ofera servicii de analiza de risc la securitate fizica la standarde inalte si numai prin profesionisti in acest domeniu avizati de IGPR si inscrisi in Registru national al evaluatorilor de risc.

Relaţii la telefon 0721475108

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *