Șoferul care a ucis o angajată ARCTIC, liber la fărădelegi? CONDUCE ÎN CONTINUARE FĂRĂ PERMIS ȘI SFIDEAZĂ LEGEA? Cine îl scapă?

A omorât o angajată ARCTIC pe trecerea de pietoni, iar acum continuă să conducă, fără permis, și să-și ducă traiul în tihnă? Tânărul din Cobia, autor al unui cumplit accident de circulație petrecut acum câteva luni în Găești, în urma căruia o femeie, mamă a doi băieți, și-a pierdut viața, este văzut frecvent conducând. Judecătorii găeşteni i-au dat arest la domiciliu, dar gurile rele ale răscăeţenilor  spun că…”e foarte  liber pe străzi”!

Cum s-a văzut acasă ar fi început să-și încure caii viteză prin localitățile limitrofe, mai ales în Răscăeți, unde are o iubită. Cu aroganță, nesimțire și autosuficiență, fără să se căiască – pare-se – că a băgat un om în mormânt.

Nici polițiștii nu-l văd. Pentru că, altfel, nimic nu i-ar împiedica pe oamenii legii să  propună înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv  pentru încălcarea măsurii dispuse de judecători şi îmbogăţirea dosarelor lui penale. Tânărul în vârstă de 20 de ani nu numai că a ucis-o, din cauza vitezei excesive, pe angajata ARCTIC, dar a mai și fugit de la locul accidentului. Nu înțelegem de ce procurorii și judecătorii găeșteni aplică legea cu atâta blândețe cu aceste elemente extrem de periculoase. Nu este singurul caz de șofer care ucide din culpă, conduce fără permis și fuge de la locul accidentului care scapă extrem de ușor de consecințele faptelor sale. Nu știm cum își descarcă conștiințele toți cei care știu că unii zac în mormânt, la vârste foarte fragede, din cauza acestor indivizi care nu pățesc aproape nimic.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

2 comments

  1. Rusine sa va fie celor care ati permis asa ceva ! Sunteti inconstienti si tampit pentru c apermiteti acestui criminal sa conduca in continuare fara permis ! Ce asteptati ma, sa mai omoare inca un om ?!

  2. Nu ma mai mira, asa e la noi, au fost atatea cazuri, oricine scapa de justitie daca are bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *