BUN BĂIAT! ŞI-A SĂRBĂTORIT MAJORATUL FURÂND! Poliţia Găeşti l-a „cadorisit” cu 24 de ore la beci!

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești şi mascaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, au descins la domiciliile a trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din localitate, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În noaptea de 15 spre 16 mai a.c., prin forțarea ușii de acces, au  pătruns în incinta unei săli de jocuri din Găești și au  sustras trei console pentru jocuri video, 6 manete de control și două DVD-uri cu jocuri, pe care ulterior le-au comercializat către alte persoane din Găeşti, Bucureşti şi Piteşti. Camerele de luat vederi ale societăţii au funcţionat, însă băieţii au văzut filme „jmechere” şi au venit pregătiţi la ciordit, dar au fost dovediţi până la urmă de poliţiştii găeşteni.

S.A., unul dintre hoţi, a împlinit 18 ani chiar în noaptea când a dat lovitura la sala de jocuri. Aşa o fi  vrut el să-şi sărbătorească majoratul şi să-şi arate muşchii adolescenţilor de 14 şi 15 ani pe care i-a şi iniţiat în acea noapte. S.A. a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 12 iulie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În urma perchezițiilor, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind recuperate și restituite societății prejudiciate.

De asemenea, la domiciliul lui „Chelie”, unul dintre cumpărătorii de marfă furată, a fost descoperită, ca bonus,  cantitatea de 0.5 m³ de material lemnos, pentru care nu deținea documente justificative de proveniență. (Gurile rele spun că le tăiase din zăvoi în acea noapte şi nu apucase să le vândă că i-au bătut mascaţii la geam la prima oră.) A fost amendat cu vreo 5000 de lei şi lemnul confiscat.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE! Noua atracţie din Ioneşti, la un pas de inaugurare! AFLĂ AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea inaugurare de la Ioneşti. Clădirea arată modern, iar aprovizionarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *