CINE E „GHEORGHE GHEORGHE” CARE AGAŢĂ FEMEI PE FACEBOOK? Zice că e primar al Găeştiului! SE LASĂ CU PLÂNGERI LA POLIŢIE!

Primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe, este din nou victima unei acţiuni ţintite de denigrare în online. O persoană care şi-a făcut un cont de Facebook „Gheorghe Gheorghe” pretinde că este primar al oraşului nostru şi agaţă femei, cărora le face propuneri indecente şi avansuri.

Una dintre „victimele” hărţuirii de către persoana din spatele contului fals a anunţat presa. Nu vom publica discuţia, din respect pentru această femeie. Interesant este faptul că respectivul sau respectiva a folosit inclusiv fotografia de profil a edilului, pe care ulterior a şters-o.

Primarul Grigore Gheorghe a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că va face plângere la Poliţie. Totodată, îi roagă pe găeşteni să raporteze contul fals care, furându-i parţial identitatea, încearcă să-i creeze o imagine negativă. Iată şi link-ul contului: https://www.facebook.com/gheorghe.gheorghe.94043626

Nu este pentru prima dată când persoane rău-intenţionate au creat conturi false de Facebook, cu identitatea primarului.

Cronica de Gaesti

Parchezi maşina pe trotuar în Găeşti? EŞTI BUN DE PLATĂ! Poliţiştii locali pun în aplicare o hotărâre de consiliu din 2009!

Şoferii care îşi parchează maşinile pe trotuar vor fi arşi la buzunare. Poliţia Locală Găeşti …

One comment

  1. Si cum se pot stopa aceste false conturi? Cu politia nu e o solutie…. Astia nu prind pe nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *