Crucea Roşie Dâmboviţa, cadou de excepţie pentru Secţia Neonatologie a Spitalului Găeşti!

Secţia de neonatologie din cadrul Spitalului Găeşti a primit astăzi șase pătuțuri nou-nouţe și 356 de cearşafuri pentru bebeluși în valoare totală de 14.491 lei. Donația a fost făcută de Crucea Roșie Dâmboviţa, prin neobositul Gheorghe Popescu şi voluntarii săi, în parteneriat cu două mari firme, Procter&Gamble şi  PROFI,  în cadrul campaniei  ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut.” Prin această extraordinară campanie, maternităţile din România au primit până la această oră 128 de pătuţuri noi şi 10450 de lenjerii de pat.

„Cu sprijinul renumelui brandurilor sale – Ariel, Lenor și Pampers – P&G a dedicat resurse importante pentru ca această campanie să le ofere condiții îmbunătățite bebelușilor din cât mai multe localități din țară, în momentul venirii pe lume. Fondurile programului au fost colectate din vânzarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante la campanie. Identificarea nevoilor imediate din maternitățile de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române și al voluntarilor organizației”, se arată în comunicatul de presă  al Crucii Roşii.

„Mulţumim din suflet Crucii Roşii. Ca de fiecare dată, este alături de oameni şi de pacienţi, prin acţiuni de suflet, bine ţintite. Dincolo de faptul că obiectele primite sunt foarte frumoase, ele sunt şi foarte utile.  Avem, la Găeşti, o Secţie de Neonatologie modernă, cu personal foarte bine calificat, iar viitoarele mămici pot veni la noi cu toată încrederea”, a declarat managerul Spitalului Găeşti, dr. Cristina Seltea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *