Contactează-ne pe

Sport

Din 10 iulie, CS Budokai Găeşti va deschide o filială la Valea Mare. DETALII AICI!

Copiii, adolescenţii şi tinerii care vor să îmbrăţişeze kickboxing-ul şi MMA-ul sunt aşteptaţi la sala de sport din centrul comunei Valea Mare,între orele 18.00-20.00, pentru înscrieri, chiar de către antrenorul Georgică Dragnea.  „Am convingerea că şi în Valea Mare voi găsi copii şi tineri talentaţi şi dornici să-şi petreacă timpul la sală.  Sutele de medalii cucerite în competiţii  interne, titlurile europene şi mondiale reprezintă cartea noastră de vizită. Dorim să facem performanţă şi la Valea Mare şi cu siguranţă vom reuşi. Domnul primar Constantin Miu deja ne-a întins o mână. Ne-a oferit spaţiu, mănuşi, sac de box, saltele, iar misiunea noastră este să creăm campioni ”, a declarat pentru Cronica de Găeşti, antrenorul Dragnea. Antrenamentele vor avea loc marţea şi joia de la 18 _20 .Tel contact 0767471910.

 

 

 

 

 

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

Pe stadionul de la Bilciureşti a fost mai mult sânge decât la o gală de K1! VIOLENȚELE REVIN, AJF SE FACE PĂRTAȘĂ PRIN NEIMPLICARE!

Articol scris de

Ultima etapă a ligii a șasea s-a desfășurat azi, Gaița Bilciurești primind vizita celor de la Viitorul Gura Foii. Deși meciul era unul fără miză, Gura Foii fiind deja calificată, iar Bilciureștiul situându-se la mijlocul clasamentului, ostilitățile de pe teren s-au desfășurat ca în ringurile de lupte. Intrări deosebit de periculoase, un joc agresiv, cu accente de violențe a fost practicat astăzi de gazde, ce au pus presiune chiar și pe arbitrii pentru a trece cu vederea violențele comise de către jucătorii proprii.
Mihai Oproiu, atacantul celor de la Viitorul a fost transportat la UPU cu salvarea după ce un adversar l-a călcat pe mână în timp ce se afla căzut în urma unui fault. Să te trezești cu fractură deschisă în urma unui banal meci de fotbal mi se pare inadmisibil, motiv pentru care avertizăm echipele ce se vor mai deplasa la Bilciurești, și cerem AJF ca pe viitor să trimită și observatori la meciurile acestei echipe.
Violențele verbale și fizice au făcut ca publicul să se îndepărteze de fotbal în general, iar dacă AJF dorește ca pe stadioane să fie prezenți doar câțiva bețivi și bătăuși, atunci și-a atins scopul cu siguranță. Deși prima repriză a fost una dezastruoasă pentru cei de la Gura Foii, ieșind la pauză cu 4 goluri primite, un jucător cu fractură deschisă, alți câțiva accidentați, repriza a doua a adus mai multă lumină în jocul echipei, reușind să recupereze din handicap prin 3 goluri înscrise în mai puțin de 30 de minute. Este un meci de tristă amintire pentru fotbalul românesc, un exemplu clar de AȘA NU și un motiv în plus ca la meciurile desfășurate pe stadioanele din satele dâmbovițene să fie prezentă și poliția. Repet, meciul era fără miză și nici datorii nu existau de plătit, cu toate acestea însă, am văzut mai mult sânge decât la o gală de K1, unde ideea de bază este lovirea adversarului.
  
Citește articolul

Evenimente

Handbaliştii găeşteni Andrei Lazăr şi Mihai Popescu, convocaţi la lotul naţional!

Articol scris de

Profesorul de sport Mircea Gheorghe, astăzi pensionar, poate fi mândru. Doi dintre sportivii pe care i-a descoperit şi i-a format aici, în Găeşti, sunt portarii echipei naţionale. Este vorba despre celebrul Mihai Popescu, considerat mulţi ani la rând cel mai bun jucător de handbal din România, dar şi despre revelaţia Andrei Lazăr, tânărul de doar 19 ani care a început să facă istorie.

Atât Popescu, cât şi Lazăr au onoarea de a fi convocaţi acum la lotul naţional, urmând să participe la cantonamentul de pregătire de la Bucureşti și jocurile de calificare la C.E. 2020, cu echipele similare ale Portugaliei și Franței.

Le ţinem pumnii şi suntem foarte mândri de ei.

Găeştiul a dat handbalului naţional foarte mulţi jucători de valoare, chiar dacă nu au ajuns la notorietatea lui Popescu şi Lazăr. Cu toţii au fost pregătiţi de acelaşi Mircea Gheorghe, care a ştiut să le pună corect bazele şi să le insufle pasiunea pentru acest minunat sport.

 

Citește articolul

Noutăți

“ATAC ENERGETIC CU FLACĂRĂ VIOLET” LA RĂSCĂEŢI! Unirea Cobia dezavantajată de arbitri!

Articol scris de

Bază sportivă care se prezintă într-o formă deosebită, curată și bine întreținută la Răscăeți, unde echipa locală Petrolul a primit vizita celor de la Unirea Cobia. Fiind etapă intermediară, au lipsit jucători de la ambele echipe, nu însă și publicul spectator, prezența numeroasă din tribune ajutând cel puțin la moral pe gazde.

De apreciat faptul că pentru prima dată într-un meci de fotbal, primarii celor două localități care luptă pentru punctele din teren, au fost alături de jucători, prezenți pentru a-și susține fiecare reprezentativa. Schimbul de pase a fost unul foarte alert, existând faze de gol la ambele porți, spre deliciul spectatorilor. Jucătorii nu s-au menajat deloc, iar prima repriză a fost jucată într-un mod care nu a lăsat nimănui timp de respiro.

Zamfir Daniel a fost cel care a deschis scorul, zguduind plasa gazdelor după o cursă pe cont propriu. Cea de a doua repriză a adus multe evenimente demne de analizat, atât de către privitori, dar și de către cei de la AJF. În timpul unui atac al gazdelor, un jucător sare la o centrare și, ca aruncat din praștie, cade la câțiva metri de jucătorul advers. Distanța dintre ei se vede din spațiu, iar contactul nu că este inexistent, era chiar imposibil la distanța respectivă, însă centralul Rotaru Ion a luat decizia să fluiere penalty.

Acum, revăzând faza înregistrată, am certitudinea că și în grădina de zarzavat de alături dacă ar fi căzut vreo vecină, arbitrul tot ar fi fluierat penalty, motivând probabil printr-un atac energetic cu flacără violet. Lovitura a fost transformată de către George Bărăgan, ce a plasat mingea mult în dreapta porții, nelăsându-i nicio șansă portarului care se afla deja în plonjon către colțul opus.

Timpul a mai trecut cu alte câteva faulturi nesancționate asupra lui Zamfir Daniel, numărul 7 al celor de la Unirea, omul care se afla atât în apărare, la construcție în zona mediană, dar și în atac, cel care s-a remarcat din nou printr-un joc spectaculos, prin curse individuale care au avut uneori peste 70 de metri, dar mai ales prin dăruirea totală și implicarea în fiecare fază, alergând după mingi ce erau considerate pierdute chiar și de către apărarea celor de la Petrolul. În lipsa unui al doilea arbitru de margine, centralul a fost nevoit să aprecieze corectitudinea unei poziții de ofsaid, însă aprecierea a fost făcută greșit, iar cel de al doilea gol marcat de către Cristea Ionuț pentru Petrolul avea să fie validat deși jucătorul a primit mingea în poziție de ofsaid, lucru reclamat și de fundașii Unirii Cobia.

Petrolul a atacat constant, ca echipă s-a legat în teren, au avut momentele lor de supremație în fața porții adverse, însă scorul din teren nu a convins nici măcar spectatorii aflați în tribune. Dacă arbitrul nu ar fi comis gafa de a acorda acel penalty, echipele ar fi terminat la egalitate, lucru care cred că reflecta cel mai bine realitatea existentă pe gazon la momentul jocului.

Pentru viitor, cred că delegările ar trebui să se facă cu ceva mai multă responsabilitate, căci pe unele terenuri au fost trimiși 3 arbitrii plus un observator, iar terenul de la Răscăeți a fost văduvit de prezența unui al treilea arbitru, lipsă care nu poate fi suplinită de cei prezenți oricât de mult ar încerca, întrucât unghiul de vizualizare al fazelor nu permite o apreciere corectă.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design