IMAGINI ŞOCANTE CU MOARTEA FETIŢEI DIN CORBII MARI! Şoferul este consilier local PSD, conducea băut şi cu viteză!

Cronica de Găeşti a intrat, în exclusivitate, în posesia filmului tragediei de la Corbii Mari. Imaginile sunt surprinse de o cameră de luat vederi şi demonstrează că şoferul, un consilier PSD din localitate, a circulat cu viteză şi cu neatenţie atunci când a produs tragicul accident. Fetiţa se afla împreună cu mama şi, la un moment dat, a sărit în stradă, dorind să traverseze în fugă drumul pe care, pe kilometri întregi, nu se află nicio trecere de pietoni, aşa cum ne-au spus martorii. Din senin, a apărut maşina condusă cu viteză. Se poate observa că şoferul nu pune nici măcar frână în momentul impactului. Trupul firav al copilului este aruncat zeci de metri, prin aer. Dacă şoferul şi-ar fi respectat banda şi nu ar fi mers pe mijlocul şoselei, probabil că nici nu ar fi atins-o.

În imagini se poate vedea şi mama copilului, care aleargă disperată către fetiţa ei spulberată în plin.

La testul de alcoolemie, consilierul Pavelescu avea 0,15 la mie alcool în aerul expirat, o concentraţie care nu atrage răspunderea penală şi pentru această faptă. Se pare că la scurt timp după accident, a plecat de la faţa locului, de teama oamenilor revoltaţi.

Cronica de Gaesti

Un autotren cu portocale s-a răsturnat în Găeşti

Un TIR încărcat cu portocale s-a răsturnat în această dimineaţă în faţa Parchetului din Găeşti …

One comment

  1. Lipsa trotuarelor este o problema în comuna Corbii Mari se face slalom printre oameni, bicicliști si animale care circula pe carosabil. Dacă ar fi fost amenajate trotuare pentru pietoni multe accidente sar putea evita și vieți salvate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *