TRAGEDIE LA CORBII MARI! Fetiţă de 6 ani, moartă într-un cumplit accident rutier!

Şoc la Corbii Mari, după ce o fetiţă în vârstă de doar 6 ani şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident rutier. Din informaţiile puse la dispoziţie de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, copila ar fi traversat prin loc nepermis. În acel moment, a fost izbită în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate.

Echipajul de pe Ambulanţă, sosit la faţa locului, nu a mai putut decât să constate decesul. Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca poliţiştii să lămurească împrejurările producerii nenorocirii.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

2 comments

  1. Pai normal că copila a traversat prin loc nepermis deoarece în zona nu exista trecere de pietoni , indicatoare sau limitatoare de viteza . Exista trecere de pietoni la cimitir pe camp nu în sat ….. că fostul primar a fost cu capul, iar actualul nu face că nu are bani , dar face petreceri de ziua comunei cu lăutari că de asa băga și cei din primărie ceva in buzunare . Iar jegul mergea cu viteza și nici in momentul impactului nu a redus. Unde sa întâmplat este centrul satului unde sunt magazinele , școală ,farmacie ,grădinița este o zona mai mereu aglomerata și unde mereu sunt copii . Putea să meargă mai încet , dar așa-i când ia permisul pe bani și mai lucrează și în primărie. Politia suge pul* că anunta lumea care nu are permis și care o au cu alcoolul când vin ” colegi” din Găiești sau alte părți în zona. Se circulă cu 120 cu alcoolul in nas sau drogați .

  2. Elena chiripuci

    Lipsă de educație pe toate planurile,fiecare găsește scuze pentru el și dă vina pe alții.Copilul nu avea ce să caute neînsoțit de un adult,chiar dacă era trecere de pietoni.Fiecare trebuie să plătească după faptă să.Trist este că a murit un copil,iar iresponsabili sunt părinții în primul rând,acolo este o șosea,nu trotuar.Dar cum este în România,fiecare după legea lui și tot așa s-o tragă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *