Mare campion la doar 7 ani! ANDREI RĂDULESCU A LUAT PREMIUL I LA SUPER CUPA ROMÂNIEI LA KARTING ELECTRIC!

Andrei Rădulescu, un puşti simpatic de numai 7 ani din comuna Valea Mare, elev al Şcolii “Şerban Cioculescu” din Găeşti, practica kartingul electric fiind pilot de la vârsta de 6 ani,  în cadrul Clubului de Karting Bucuresti, la clasa de putere Nanowatt. Printre premiile obţinute de Andrei în cadrul etapelor regionale de slalom şi viteză pe circuit,  se remarcă premiul obţinut la prima Etapa din Supercupa Romaniei – City Center desfăşurată la Constanţa, pe circuit stradal, în centrul oraşului, sub egida ACR – FIA- locul I – viteză pe circuit.

La start s-au aliniat 26 de piloţi cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani care s-au luptat pentru podium.

Super Cupa României la Karting Electric din Constanţa a adus în faţa spectatorilor ultimele modele de karturi electrice, în contextul în care, pe plan mondial, marii producători auto au lansat primele modele de maşini electrice şi se pregătesc pentru schimbări majore în această direcţie.

Andrei Rădulescu se pregăteşte acum cu multă seriozitate pentru următoarele etape regionale din Calendarul competiţional al anului 2018. Cele mai importante sunt cele de la Braşov şi Bucureşti, iar puştiul nostru speră să obţină premii pe măsura. Îi urăm succes şi îl aşteptăm cu veşti pentru cititorii Cronicii de Găeşti.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE! Noua atracţie din Ioneşti, la un pas de inaugurare! AFLĂ AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea inaugurare de la Ioneşti. Clădirea arată modern, iar aprovizionarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *