Revoltă la ARCTIC! NAVETIŞTII AU FOST ADUŞI PE CULMILE DISPERĂRII!

“Curge apa de pe tine! E saună aici, sunt peste 55 de grade în maşinile ăstora şi nu au aer condiţionat. Cum este să mergi cu autobuzul  la muncă grea, la Arctic, la schimbul 2, în astfel de condiţii? Moarte curată pe căldura asta. Vă daţi seama că leşină lumea în autobuzele lor, că au şi geamurile lipite ca să nu le poţi deschide?Putem să mai venim la muncă de la zeci de kilometri în sauna lor? De mâne nu mai venim ”, se plâng Cronicii de Găeşti salariaţii de la prestigioasa unitate economică din oraşul nostru.

Astăzi, 13 iunie,  oamenii s-au revoltat pe platoul  din faţa unităţii, imediat ce au coborât din maşini- cerând  sindicatului şi conducerii să le creeze urgent condiţii, altfel nu vor mai veni la muncă.

 De menţionat că Arctic a reziliat  contractele cu transportatorii cu care lucra de ceva vreme şi a încheiat un nou contract cu firma Girueta ( soră de tată a firmei Atyc, recunoscută pentru nereguli şi „cântată” de toată presa judeţeană de câţiva ani încoace!) Patronul Grigore de la Atyc Târgovişte i-a convins  şi pe turci că el este cel mai ieftin din zonă  după ce a aflat pe surse preţurile transportatorilor contractaţi  şi… gata afacerea!  Nu contează că aerul condiţionat şi confortul lipsesc cu  desăvârşire. Preţul  de „două parale” pentru patroni e convenabil, chiar dacă „două parale dai, două parale face”, iar cui nu-i convine, să-şi cumpere biciclete!

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE! Noua atracţie din Ioneşti, la un pas de inaugurare! AFLĂ AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea inaugurare de la Ioneşti. Clădirea arată modern, iar aprovizionarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *