Câtă ipocrizie! BISERICA DÂMBOVIŢEANĂ SE LEAPĂDĂ NUMA’ 24 DE ORE DE POLITIC! Argumentele care te vor da pe spate!

După dezvăluirile făcute de presă conform stenogramei întâlnirii politice de la Mija, unde un înalt prelat, cu binecuvântare din belşug,  oferea sprijinul Bisericii mitingului PSD, iată că Arhiepiscopia Târgovişte vine cu încă un comunicat de presă jenant si se leapădă numa’ 24 de ore de politic. Nu de alta, dar duminică, 10 iunie, toată floarea pesedistă-aldistă, în frunte cu Vasilica Viorica, Liviu „cel mare” şi Tăriceanu „cel  tare” (de jandarmi păzită că-i foarte iubită),  va fi prezentă la resfinţirea Mânăstirii Dealu, pentru că altfel resfinţirea nu  se va pune şi nici nu va dura în vecii vecilor doar cu nişte bieţi enoriaşi credincioşi şi cu teneşii roşi. Numai prin prezenţa respectivilor vor răsuna clopotele, se vor întări zidurile, vor plânge icoanele şi se vor purifica stranele.

 “Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău” este una dintre poruncile dumnezeieşti, dar iată cum glăsuieşte comunicatul popesc în condiţiile în care stenograma arăta negru pe alb contrariul!

 

” În legătură cu informațiile apărute recent în presă, cu privire la posibila implicare a instituției noastre în sprijinirea mitingului politic, organizat de către Partidul Social Democrat, sâmbătă, 9 iunie a.c.,facem următoarele precizări:
   Arhiepiscopia Târgoviștei nu se implică în nici-un fel, direct sau indirect, în manifestarea PSD, întrucât este vorba despre un demers pur politic, iar Biserica este neutră din acest punct de vedere.
   În ceea ce privește posibila organizare a vreunei manifestări publice de susținere a familiei naturale, Eparhia noastră a afirmat și în comunicatul de presă din 7 mai a.c. că susține orice instituție sau ONG care este alături de acest important demers al Coaliției pentru Familie, deoarece vizează sănătatea morală a națiunii noastre pe termen lung, la fel cum, de altfel, o fac toate cultele recunoscute în țara noastră.
   Regretăm dorința unora de a implica Biserica noastră străbună în lupta politică, știut fiind faptul că Biserica împărtășește atenția și grija sa tuturor concetățenilor noștri, credincioși sau nu, respectându-le opiniile”.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *