PSIHOZĂ ÎN DÂMBOVIŢA! O postare pe Facebook a declanșat nebunia părinților! CINE ESTE ACEST BĂRBAT?

O postare pe Facebook, despre un bărbat care ar răpi și ar ucide copii și ar fura din magazine, a creat o adevărată isterie în Găești și în județ, mai ales printre părinți, care au început să se teamă pentru siguranța micuților lor. Sute de distribuiri și de mesaje vorbesc despre faptele abominabile ale individului, văzut în mai multe localități dâmbovițene sau din țară, inclusiv în orașul nostru. ”Feriți-vă de acest om, a fost și la noi în sat. Acum două săptămâni, a venit la mine la magazin. Fură și omoară copii, a fost arestat, după cum am auzit și a evadat. Feriți-vă! Nu e de glumă! Avea o privire ciudată și un comportament straniu. Dați share să vadă cât mai multă lume”, scrie o tânără din Moroeni, care recunoaște în comentariile la postarea sa că informațiile le are din ”zvonistică” și că nu a sunat la poliție.

Asaltați de mesaje de la cetățeni, polițiștii găeșteni l-au găsit în oraș pe bărbat și l-au luat la sediu. L-au identificat și l-au verificat atât în țară, cât și în străinătate și au aflat că are în cazier o singură condamnare veche, pentru furt. Nici vorbă despre răpire de copii sau evadare! Cu atât mai puțin despre infracțiuni mai grave, cum ar fi cele de omor. Individul este din Moldova, cerșește ca să trăiască și doarme pe unde apucă. Oamenii legii îi sfătuiesc pe găeșteni să nu-i ofere nimic de pomană și nici bani, ca să-l determine să plece. Sau,  dacă li se pare ceva suspect, să sune imediat la 112.

Prin urmare, informațiile difuzate pe Facebook nu au nicio bază reală, sunt doar alarmiste și deplasate. De altfel, persoana care și-a permis să le posteze nu aduce nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor ei. Fiecare om este liber să circule pe stradă și nu putem noi, ceilalți, să-i îngrădim acest drept, indiferent ce păreri ne facem referitor la atitudinea sau comportamentul său. Găeștenii nu au, așadar, motive reale de îngrijorare.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *