Mega-petrecere pentru copii de 1 iunie, la Găeşti! CADOURI, CONCURSURI ŞI SUPER ATMOSFERĂ! Află cu ce personaje de poveste se vor întâlni micuţii!

Parcul Central al Găeştiului găzduieşte vineri, 1 iunie, cea mai mare petrecere în aer liber pentru copii. De la ora 10.00, cei mici sunt aşteptaţi de Zâna Bună, Anna, Elsa, Captain America şi un Pirat destoinic, pentru a pătrunde împreună în lumea poveştilor şi a distracţiei.

Un impresionant loc de joacă gonflabil, cu tobogan, castel şi trambuline, îi aşteaptă pe cei mici, pentru o distracţie de zile mari.

Concursuri, jocuri şi ateliere de creaţie au fost pregătite de organizatori, Primăria şi Casa de Cultură din Găeşti, în colaborare cu trupa Zumbi din Bucureşti, totul pentru o atmosferă de vis. De asemenea, primarul Grigore Gheorghe va oferi aproximativ 1300 de cadouri.

Peste 500 de baloane colorate vor fi împărţite micuţilor sărbătoriţi, iar câştigătorii concursurilor de role şi triciclete vor primi premii în bani şi diplome.

De la ora 13.00, formaţiile Casei de Cultură au pregătit un spectacol festiv destinat mai ales adolescenţilor, dar şi copiilor de toate vârstele.

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *