Cosmin Voevodschi a dat startul! VAL DE DONAŢII PENTRU MODERNIZAREA SPITALULUI GĂEŞTI!

Şi-a dorit ca gestul său să aibă semnificaţie şi pentru alte persoane cu posibilităţi şi iată că a reuşit.  Cosmin Voevodschi, tânărul om de afaceri găeştean care a donat Spitalului Orăşenesc aparatură în valoare de 25.000 de euro, a creat un important val de solidaritate cu unitatea spitalicească din oraşul nostru. La doar câteva zile de la generosul său dar, şi alte persoane şi-au anunţat intenţia de a face sponsorizări. Primii care s-au mobilizat au fost preoţii din parohiile Scheiu I, Scheiu II, Crângurile de Jos şi Valea Caselor. Aceştia au strâns suma de 1.110 lei, cu ajutorul căreia au fost achiziţionate 16 scaune pentru sala de mese a Secţiei Pediatrie. Protopopul Marius Stan a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că vor fi în continuare strânse fonduri şi direcţionate către spital.

Firma SC FALCOR SRL din Târgovişte, prin directorul general Cristiana Ilie, a oferit Spitalului Găeşti suma de 6000 de lei. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru achiziţionarea unei maşini de sigilat pungi, pentru sterilizarea instrumentarului medical, a truselor pentru operaţii, a câmpului operator, vasului oxigenator etc. Investiţia totală este de 21.000 lei, restul sumei urmând să fie suportat de spital.

O altă donaţie foarte importantă a fost anunţată de firma BIVARIA GRUP SRL, cea prin intermediul căreia Cosmin Voevodschi a achiziţionat aparatul de laborator pentru analize.

Impresionaţi de gestul tânărului găeştean, reprezentanţii societăţii au comandat deja un aparat pentru analize, în valoare de 5000 de euro, care va putea fi folosit la Departamentul Urgenţe. Această tehnologie realizează hemoleucograma în timp foarte scurt şi este important, întrucât laboratorul Spitalului Găeşti nu funcţionează pe timpul nopţii şi în week-end-uri.

Cronica de Gaesti

ISTERIA CARDURILOR LA ARCTIC! Muncitorii sunt sau nu obligaţi să treacă la o bancă fără sediu în Găeşti?

Nişte anunţuri ciudate, postate în fabrică fără semnătură şi ştampilă, îndemnurile pline de greutate ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *