Contactează-ne pe

Evenimente

DOSARE PENALE ȘI MĂSURI EDUCAȚIONALE DURE ÎN CAZUL ELEVEI BĂTUTE ȘI UMILITE DE O COLEGĂ DE CLASĂ! Cazul de la ”Iordache Golescu” a îngrozit opinia publică!

Publicat în data de

- 541 vizualizări

Cazul elevei cu cerințe educaționale speciale, bătută și umilită în sala de clasă de către o colegă, nu a rămas fără urmări. Conducerea Liceului Tehnologic ”Iordache Golescu” a demarat de urgență o anchetă și a convocat o ședință a consiliului de administrație, în cadrul căreia cazul a fost analizat și dezbătut. Directoarea instituției de învățământ, prof. Ioana Dincă, a declarat, pentru Cronica de Găești, că agresoarea a primit nota 2 la purtare, a fost mutată disciplinar într-o altă clasă și va fi obligată, împreună cu familia sa, să participe la ședințe de consiliere până la sfârșitul acestui an școlar și întreg anul viitor.

Măsuri dure au fost dispuse și pentru cei care au asistat la scenele cumplite, întrucât, în loc să intervină, au instigat la violență. Astfel, elevul care a filmat și care dădea bătăușei indicații ”prețioase” de pe margine a primit nota 3 la purtare și va participa la consiliere psihologică. Alți șase colegi implicați, patru băieți și două fete, care au instigat la violență, au luat nota 4 la purtare și vor fi obligați să participe la ședințe de consiliere psihologică.

Problemele adolescenților nu se opresc însă aici. Poliția Găești s-a autosesizat și a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe, urmând să cerceteze circumstanțele producerii faptei.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VIDEO!Cei trei au fost reţinuţi după ce au sechestrat şi bătut cu sălbăticie un tânăr de 22 de ani

Articol scris de

UPDATE:Mandate de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de cei trei bărbaţi retinuţi ieri !

Găeşteanul şi cei doi prieteni din Mogoşani-  care timp de mai bine de o oră au sechestrat şi  bătut bestial într-o locuinţă din Găeşti un tânăr de 22 de ani din satul Ilfoveni, comuna Nucet, au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă. Maine, 19 ianuarie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Gaeşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Citește articolul

Evenimente

GAESTI. Tânăr salvat miraculos de la moarte, în ultimul moment!

Articol scris de

Un barbat de 35 de ani, din Găeşti- cartierul Vaideeasca, a fost transportat la spital dupa ce ar fi incercat sa se sinucida prin spanzurare. Un vecin l-a văzut agăţat de un copac în grădină, a sărit repede gardul şi i-a tăiat laţul. Se pare că bărbatul se certase cu soţia. In prezent, este constient.

 

Citește articolul