PERICOL LA MATASARU! Uite ce poate să facă acest inconștient pe drumul public! POLITIA A LUAT FOC CAND A VAZUT IMAGINILE!

YouTube previzualizare imagini

Crezând că strada este a lui şi numai a lui, un cocalar  „beamvist” din Mătasaru  a facut drifturi în mijlocul drumului, rotindu-se de mai multe ori sub privirile  pietonilor, dar şi a celorlalti participanţi la trafic. 

Întreaga scenă a fost surprinsă de un cetăţean care l-a rugat să înceteze, dar şoferul s-a ambiţionat şi şi-a încins şi mai tare cauciucurile. Isprava inconştientului a fost postată pe facebook cu următorul mesaj:”PRIVIȚI ȘI JUDECAȚI SINGURI!!! Duminică 20 mai 2018 la ora 17, la Mătăsaru, la intersectia dintre satele Mătăsaru, Odaia Turcului și Crețulești un teribilist cu o atitudine iresponsabilă și neglijență criminală putea provoca mai multe accidente. Aflat la volanul unui BMW cu numărul CJ 93 SNY , el a făcut de mai multe ori drifturi în disprețul total al soferilor și al pietonilor ce treceau prin zonă. Este timpul să luăm atitudine și să îi ajutăm să ajungă pietoni până înțeleg că drumurile publice nu sunt pentru cei ce nu respectă regulile de circulație din codul rutier.”

Poliţia Găeşti s-a autosesizat şi i-a întocmit individului dosar penal pe linie rutieră şi l-a amendat cu 1000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Cronica de Gaesti

ISTERIA CARDURILOR LA ARCTIC! Muncitorii sunt sau nu obligaţi să treacă la o bancă fără sediu în Găeşti?

Nişte anunţuri ciudate, postate în fabrică fără semnătură şi ştampilă, îndemnurile pline de greutate ale …

One comment

  1. Dar cei care nu au permis si se plimba nonstop prin intersectie de ce nu ii filmeaza nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *