Accident la Viişoara, pe DN 72! 4 VICTIME RĂNITE UŞOR AU FOST TRANSPORTATE LA SPITAL! Poliţia Rutieră Dâmboviţa, incompetenţă crasă!


Alte 4 persoane au ajuns la spital astăzi, după ce au fost implicate într-un accident pe DN 72 Găeşti – Târgovişte, în dreptul localităţii Viişoara. De vină este conducătorul unui tir, care nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic, producând un adevărat carambol, în care au fost implicate 4 autoturisme.
Genul acesta de accidente se petrec la doar câteva zile pe DN 72. În ciuda evenimentelor rutiere frecvente, devenite fenomen, care au drept cauză presiunea incredibilă pe care tirurile o fac pe turisme, pentru a merge cu viteză, Poliţia Rutieră nu întreprinde nicio acţiune de prevenire. Absolut toţi participanţii la trafic sunt în pericol pe DN 72, iar autorităţile nu sunt capabile să-i protejeze. Maşinile de poliţie opresc biciclişti, stau la pândă cu radarul şi aşa trece ziua de muncă şi salariul merge. În tot acest timp, pe DN 72 Găeşti – Târgovişte, şoferii tirurilor îşi fac de cap, punând grav în pericol vieţile şi sănătatea şoferilor şi pasagerilor.
Am contactat-o pe purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Dâmboviţa, pentru a o întreba ce măsuri au fost luate de Poliţia Rutieră pentru siguranţa traficului pe DN 72. Ne-a răspuns că este vineri, că programul de lucru s-a încheiat şi că, dacă vrem informaţii, să facem o solicitare scrisă. La fel de prost răspuns, ca şi activitatea poliţiştilor rutierişti dâmboviţeni, al căror şef, comisarul şef Răducu Rizea, ar trebui să-şi prezinte demisia de onoare, pentru faptul că nu îndeplineşte cerinţele de profesionalism pentru un astfel de post.

Cronica de Gaesti

ISTERIA CARDURILOR LA ARCTIC! Muncitorii sunt sau nu obligaţi să treacă la o bancă fără sediu în Găeşti?

Nişte anunţuri ciudate, postate în fabrică fără semnătură şi ştampilă, îndemnurile pline de greutate ale …

2 comments

  1. Baban Mihail

    Dar la Fabrica de frigidere cand faceti un reportaj, o anchetă jurnalistică, ceva? Noi cei di Comuna Mogosani suntem disperați de traficul de tururi din tre DN 7 si Mecan-Petrol. Ne punem viața in pericol cand iesim in DN 7 din cauza forurilor parcate în intersectie zi de zi, trebuie sa iesim cu masina pana in jumatea șoselei pentru a ne asigura iar poliția Gaoesti(cu p mic) ne amendează pe noi ca avem 60 la oră după ce trecem cam in jumatate de ora si cu multi nervi din acea zona. Ce interese sunt între Primăria Gaesti si Fabrica de frigidere nu știm. Dar turcii sa-si cumpere teren pentru parcări. Ei fac bani ai noi suntem bruscati in trafic de români iar poliția se face ca nu vede. Chiar nu e nimeni.competent in orasul asta, sa faca ceva si cu situația asta?

  2. Baban Mihail

    Dar la Fabrica de frigidere cand faceti un reportaj, o anchetă jurnalistică, ceva? Noi cei din Comuna Mogosani suntem disperați de traficul de tururi din tre DN 7 si Mecan-Petrol. Ne punem viața in pericol cand iesim in DN 7 din cauza forurilor parcate în intersectie zi de zi, trebuie sa iesim cu masina pana in jumatea șoselei pentru a ne asigura iar poliția Gaesti(cu p mic) ne amendează pe noi ca avem 60 la oră după ce trecem cam in jumatate de ora si cu multi nervi din acea zona. Ce interese sunt între Primăria Gaiesti si Fabrica de frigidere nu știm. Dar turcii sa-si cumpere teren pentru parcări. Ei fac bani ai noi suntem bruscati in trafic de români iar poliția se face ca nu vede. Chiar nu e nimeni.competent in orasul asta, sa faca ceva si cu situația asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *