Cadoul lui Cosmin Voevodschi şi al soţiei sale, Oana, pentru Găeşti! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE NE-AU OFERIT! Au schimbat vieţile multor pacienţi!

„Când am înţeles că un domn din Găeşti vrea să facă o sponsorizare pentru Spital, ne aşteptam la un domn la cravată, în costum. Când am văzut că, de fapt, este un tânăr, aş putea spune chiar un copil, gestul a fost impresionant. Generozitatea de care a dat dovadă, fără a cere nimic în schimb, este cu adevărat impresionantă”. Acestea sunt cuvintele managerului Spitalului Găeşti, dr. Cristina Seltea, la câteva minute după ce unitatea spitalicească din oraşul nostru a primit un dar uluitor, care înseamnă, în primul rând, schimbarea calităţii actului medical din oraşul nostru.

Laboratorul Spitalului Găeşti a fost dotat, ca urmare a donaţiei făcute de tânărul om de afaceri, cu Analizatorul automat Mindray BS – 380, care va înlocui Analizatoarele existente Mindray BS – 300 şi BS 200. Cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă generaţie, care poate realiza peste 300 de analize pe oră, medicii găeşteni vor putea diagnostica în timp record afecţiuni precum infarctul miocardic, insuficienţă cardiacă, hepatită, ciroză, pancreatită, diabet etc.

„Medicina de astăzi nu se mai poate face doar pe baza cunoştinţelor teoretice, pe baza intuiţiei sau a flerului unui medic. Medicina de astăzi se bazează, în egală măsură, şi pe tehnologie. Gestul dlui Cosmin Voevodschi este cu atât mai lăudabil, cu cât dânsul nu a vrut decât să ajute comunitatea, să ajute medicii din spital să pună un diagnostic rapid şi exact, pentru a aduce un pic de sănătate în plus oamenilor”, a adăugat dr. Cristina Seltea.

„Suntem foarte bucuroşi că am putut să facem această donaţie şi sperăm să ajute cât mai mulţi oameni, să vină cu mai multă încredere la spitalul nostru. Ne dorim să fim cât mai buni şi dorim acelaşi lucru şi de la alţi oameni care au această posibilitate. Cu cât eşti mai bun, cu atât binele se întoarce. Chiar este important”, a declarat Oana Voevodschi, soţia omului de afaceri.

„Iniţial, doream să donăm o sumă mai mică, aproximativ 10.000 de euro, dar văzând care sunt nevoile spitalului şi înţelegând, de la doamna manager Seltea, că acest aparat va schimba multe vieţi, am crescut bugetul la 25.000 de euro. Dacă poţi, trebuie doar să-ţi doreşti să ajuţi şi să vrei să schimbi vieţile altor oameni.”, a precizat Cosmin Voevodschi.

Oana şi Cosmin nu sunt la primul gest de acest fel. Din câştigurile lor, au întors de fiecare dată în comunitate sume consistente, pentru a aduce bucurie şi speranţă în sufletele celor care au cu adevărat nevoie. Îşi doresc să demonstreze că a ajuta, atunci când ai posibilitatea, îţi oferă o satisfacţie sufletească imensă. Că generozitatea este la fel de importantă ca şi câştigul şi că sufletul rămâne frumos atunci când îl hrăneşti cu fapte bune.

Aşa cum menţionam şi într-un alt articol, Cosmin Voevodschi nu are ambiţii politice, nu caută recunoaştere şi nu îşi doreşte ovaţii publice. Vrea însă să schimbe mentalităţi, să arate şi cealaltă faţă a monedei, să ajute atunci când poate. Caracterul său frumos, firea deschisă şi educaţia de calitate primită impresionează, pur şi simplu, şi arată că oamenii pot fi minunaţi fără să aştepte absolut nimic în schimb.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

One comment

  1. De apreciat. Cinste lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *