Contactează-ne pe

Evenimente

Cadoul lui Cosmin Voevodschi şi al soţiei sale, Oana, pentru Găeşti! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE NE-AU OFERIT! Au schimbat vieţile multor pacienţi!

- 889 vizualizări

„Când am înţeles că un domn din Găeşti vrea să facă o sponsorizare pentru Spital, ne aşteptam la un domn la cravată, în costum. Când am văzut că, de fapt, este un tânăr, aş putea spune chiar un copil, gestul a fost impresionant. Generozitatea de care a dat dovadă, fără a cere nimic în schimb, este cu adevărat impresionantă”. Acestea sunt cuvintele managerului Spitalului Găeşti, dr. Cristina Seltea, la câteva minute după ce unitatea spitalicească din oraşul nostru a primit un dar uluitor, care înseamnă, în primul rând, schimbarea calităţii actului medical din oraşul nostru.

Laboratorul Spitalului Găeşti a fost dotat, ca urmare a donaţiei făcute de tânărul om de afaceri, cu Analizatorul automat Mindray BS – 380, care va înlocui Analizatoarele existente Mindray BS – 300 şi BS 200. Cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă generaţie, care poate realiza peste 300 de analize pe oră, medicii găeşteni vor putea diagnostica în timp record afecţiuni precum infarctul miocardic, insuficienţă cardiacă, hepatită, ciroză, pancreatită, diabet etc.

„Medicina de astăzi nu se mai poate face doar pe baza cunoştinţelor teoretice, pe baza intuiţiei sau a flerului unui medic. Medicina de astăzi se bazează, în egală măsură, şi pe tehnologie. Gestul dlui Cosmin Voevodschi este cu atât mai lăudabil, cu cât dânsul nu a vrut decât să ajute comunitatea, să ajute medicii din spital să pună un diagnostic rapid şi exact, pentru a aduce un pic de sănătate în plus oamenilor”, a adăugat dr. Cristina Seltea.

„Suntem foarte bucuroşi că am putut să facem această donaţie şi sperăm să ajute cât mai mulţi oameni, să vină cu mai multă încredere la spitalul nostru. Ne dorim să fim cât mai buni şi dorim acelaşi lucru şi de la alţi oameni care au această posibilitate. Cu cât eşti mai bun, cu atât binele se întoarce. Chiar este important”, a declarat Oana Voevodschi, soţia omului de afaceri.

„Iniţial, doream să donăm o sumă mai mică, aproximativ 10.000 de euro, dar văzând care sunt nevoile spitalului şi înţelegând, de la doamna manager Seltea, că acest aparat va schimba multe vieţi, am crescut bugetul la 25.000 de euro. Dacă poţi, trebuie doar să-ţi doreşti să ajuţi şi să vrei să schimbi vieţile altor oameni.”, a precizat Cosmin Voevodschi.

Oana şi Cosmin nu sunt la primul gest de acest fel. Din câştigurile lor, au întors de fiecare dată în comunitate sume consistente, pentru a aduce bucurie şi speranţă în sufletele celor care au cu adevărat nevoie. Îşi doresc să demonstreze că a ajuta, atunci când ai posibilitatea, îţi oferă o satisfacţie sufletească imensă. Că generozitatea este la fel de importantă ca şi câştigul şi că sufletul rămâne frumos atunci când îl hrăneşti cu fapte bune.

Aşa cum menţionam şi într-un alt articol, Cosmin Voevodschi nu are ambiţii politice, nu caută recunoaştere şi nu îşi doreşte ovaţii publice. Vrea însă să schimbe mentalităţi, să arate şi cealaltă faţă a monedei, să ajute atunci când poate. Caracterul său frumos, firea deschisă şi educaţia de calitate primită impresionează, pur şi simplu, şi arată că oamenii pot fi minunaţi fără să aştepte absolut nimic în schimb.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mutulica

    17 mai 2018 at 20:05

    De apreciat. Cinste lor!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

Evenimente

Accident pe DN7, la intrare în Găeşti! O PERSOANA A AJUNS LA SPITAL!

Articol scris de

Impact violent între doua autoturisme, în această după-amiază, pe DN 7, la intrare în Găeşti. Un sofer din Mogosani, in varsta de 24 de ani, care se deplasa catre platforma industriala, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers in fata la Darvis, moment in care a fost izbit de un autoturism condus de un barbat de 40 de ani, din Mătăsaru, care mergea spre centrul orasului. In urma impactului, tanarul de 24 de ani a fost ranit aparent usor si a fost transportat la spital. In cauza se efectueaza cercetari.

Citește articolul