RUŞINE MARE: Popii, obligaţi de Ghibanu şi ÎPS Nifon să care oameni la mitingul PSD! TRĂIM CELE MAI DRAMATICE CLIPE ALE DEMOCRAŢIEI ÎN ACEST JUDEŢ!

Şoc în judeţul Dâmboviţa! Popii, la comanda ÎPS Nifon şi a omului său de încredere, Ionuţ Ghibanu, au sarcină să strângă credincioşii şi să-i aducă cu arcanul în autocare, pentru a participa la mitingul pentru familia tradiţională, făcut de Dragnea ca să apere „moralitatea” în Românica.

Ghibanu a participat la Comitetul Executiv Judeţean al PSD de la Mija, acolo unde a arătat ce stofă de politruc are, îndemnând primarii să lucreze cot la cot cu popii pentru măreţele obiective pesediste. „Săptămâna viitoare vom avea conferinţe cu preoţii din Arhiepiscopia noastră şi le vom transmite foarte clar mesajul pe care, la rândul lor, trebuie să-l transmită tuturor credincioşilor. Mesajul este acela că dorim să sprijinim activităţile pe care dumneavoastră le veţi desăşura legat de acest referendum pentru familie şi vom face eforturi alături de dumneavoastră, primarii din judeţul Dâmboviţa,  ca să participăm la aceste acţiuni pe care le veţi desfăşura, că e miting, că sunt alte activităţi, vom vedea în ce măsură vom putea să sprijinim. Vă rog pe dumneavoastră, primarii, să apelaţi la preoţi, iar acolo unde există o problemă, să mă sunaţi personal sau pe protopopii din zonele dumneavoastră (…) Eu am fost preşedinte la organizaţia de tineret la Slobozia, Ialomiţa, la PSD, ca să fie clar. Am venit la Dâmboviţa şi nu aveam loc şi am mers pe altă cale. Chiar asta ne dorim, să aveţi un dialog real, primarii cu preoţii”, a subliniat Ionuţ Ghibanu, la şedinţa de partid.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a dat cărţile pe faţă în aceeaşi şedinţă. A spus, cu subiect şi predicat, că mitingul are doar tangenţial legătură cu familia tradiţională şi că miza cea mare de partid este schimbarea legilor justiţiei în forma propusă de Comisia Iordache şi schimbarea legilor securităţii naţionale, adică, pe înţelesul tuturor, controlul total al politicului în toate sectoarele statului! Totodată, le-a reamintit primarilor că lipsa de mobilizare duce la tăierea bănuţilor de la centru, după care a explicat că nu vrea nimeni mitingul pesedist, nici preşedintele, nici adversarii, nici Uniunea Europeană şi nici măcar prietenii, adică  Partidul Socialist European, din care PSD face parte şi care i-a ameninţat cu excluderea. Cu toate acestea, Dragnea riscă izolarea şi-i dă înainte cu tupeu.

Social democraţii dâmboviţeni vor să ducă la Bucureşti 20.000 de oameni (adică, probabil, cam tot ce a mai rămas de dus, bătrâni şi oameni amărâţi) şi popimea va avea un rol important în manipularea şi îndobitocirea credincioşilor, pentru a participa într-o acţiune care numai cu creştinismul nu are de-a face, ci mai degrabă cu ura, prostia, înapoierea şi autodistrugerea.

Trăim, probabil, ultimele clipe de democraţie în România, la 100 de ani de la Unirea Principatelor! În timp ce sute de mii de români iau lunar calea exilului, în timp ce spitalele colcăie de infecţii, nepăsare şi moarte, în timp ce şcolile nu mai sunt capabile să ofere educaţie la nivelul anului 2018, în timp ce nu există niciun proiect coerent de investiţii în infrastructură şi de reformă în administraţie, avem, în ţară, o problemă mare: FAMILIA TRADIŢIONALĂ! Ne-au năpădit, dom’le, homosexualii cu cereri de căsătorii şi noi nu le mai facem faţă. Ăsta e marele desfrâu care-i oripilează pe popi, nicidecum faptul că suntem pe primul loc în Europa la adolescente mame! Nicidecum faptul că viaţa sexuală se începe la fragede vârste. Nicidecum faptul că un lider politic trăieşte în păcat cu o fătucă cu 30 de ani mai tânără.

Fiecare pesedist este responsabil să aducă oameni la miting, ca pe animale, pentru că oricum asta îi consideră: o masă de manevră, încapabilă să se opună voinţei potentaţilor zilei. Aceşti viitori protestatari sunt atât de săraci, de nepregătiţi profesional şi de dependenţi, încât nu au niciun cuvânt de spus. Vor fi controlate microbuzele de partid, ca fiecare membru PSD să-şi facă „norma”. Mai rău ca-n epoca de aur! Este absolut şocant ceea ce ni se întâmplă şi trăim, în România, vremuri pe care nu le mai credeam posibile după Revoluţia din 1989. Iată că toate speranţele românilor încep să se năruie, iar aerul în această ţară devine din ce în ce mai greu de respirat.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

3 comments

 1. IONUT L RACAREANU

  Asa ceva depaseste orice imaginatie.Niste penali nemorociti!

 2. COMUNICAT DE PRESĂ
  În legătură cu articolele care au apărut în spațiul public, referitoare la participarea Pc. Pr. Ionuț Ghibanu, la întâlnirea cu reprezentanții PSD Dâmbovița, precizăm următoarele:

  Pc. Pr. Ionuț Ghibanu a purtat discuții cu privire la susținerea Referendumului pentru schimbarea articolului din Constituția României referitor la familie, dar și despre activitățile care s-ar putea organiza în sprijinul acestui nobil demers. Așa cum a afirmat Preacucernicia Sa acolo, Eparhia noastră susține orice instituție sau ONG care este alături de acest important demers al Coaliției pentru Familie, deoarece vizează sănătatea morală a națiunii noastre pe termen lung, la fel cum, de altfel, o fac toate cultele recunoscute în țara noastră.
  Cine citește cu onestitate și bună credință întregul text al discursului redat în anumite articole de presă (și nu doar unele texte scoase din context), va putea vedea că Pc. Pr. Ionuț Ghibanu nu a spus că preoții vor merge la miting sau că oamenii vor fi aduși de către preoți, ci a vorbit numai de faptul că li se va transmite preoților, și apoi de către preoți spre credincioși, acest mesaj de susținere a inițiativei de sprijin a familiei naturale.
  Menționăm faptul că, încă de la început, s-a precizat scopul nobil pentru care părintele a participat la acea întâlnire și, imediat după aceea, a părăsit sala pentru a începe ședința de partid. Regretăm faptul că un demers care are la bază credința, principiile și vocația Bisericii, este utilizat în lupta politică.
  Biserica trebuie să sprijine moralitatea, normalitatea și principiile autentice ale vieții umane, fără a tolera păcatul sau orice fel de derapaj moral, îndemnând, în același timp, la iubire față de aproapele, la compasiune și solidaritate, conform principiului patristic, iubind întotdeauna omul și urând păcatul.

  BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

 3. POPA? SAU PREOT? Inainte de 89? Sau dupa? Ca nu inteleg exprimarea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *