Ambasadorul Cubei şi primarul Găeştiului, „chimie” la prima vedere! AFLĂ AICI CE L-A ÎNCÂNTAT PE EXCELENŢA SA!

Primarul Grigore Gheorghe l-a primit astăzi pe ambasadorul Cubei în România, Excelenţa Sa Roberto Cesar Hamilton Magana. La eveniment au participat membri ai staff-ului înaltului oficial, dar şi conducătorii instituţiilor găeştene şi consilieri locali.

La protocolul desfăşurat la sediul Primăriei Găeşti, edilul şi ambasadorul au schimbat idei şi au vorbit despre colaborarea din punct de vedere cultural şi economic. De asemenea, şi-au făcut cadouri simbolice. Între cei doi s-a legat o caldă prietenie chiar de la început, iar dialogul a devenit mai puţin formal.

Apoi, Excelenţa Sa Roberto Cesar Hamilton Magana a fost invitat la sediul Casei de Cultură. După ce a fost vizitată expoziţia tematică organizată în hol, în sala de spectacol s-au ţinut discursuri. Excelenţa Sa a vorbit despre istoria ţării sale, despre poporul cubanez, despre care a spus că este la fel de cald şi primitor ca poporul român, dar şi despre dorinţa de a păstra relaţia cu edilii găeşteni. „Voi veni ori de câte ori mă invitaţi în acest minunat oraş”, a spus acesta. Totodată, ambasadorul s-a declarat încântat de parcul oraşului, în care şi-a dorit să se plimbe, de industrie, dar şi de viaţa culturală. A spus că-i place ţuica, băutura tradiţională românească, dar că este foarte tare.

La spectacolul organizat în cinstea lui, formaţiile Casei de Cultură s-au străduit să arate o parte din tradiţiile româneşti.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *