Ambasadorul Cubei vine la Găeşti! CUM SE PREGĂTESC AUTORITĂŢILE!

Găeştiul va fi, pe 20 aprilie, gazda ambasadorului Republicii Cuba în România, Excelenţa Sa Roberto Cesar Hamilton Magana. Vizita este organizată de Asociaţia de Prietenie „Jose Marti” şi „Simon Bolivar” din Republica Cuba şi Venezuela, al cărei preşedinte, Ion Hotinceanu, este dâmboviţean şi, de ani buni, promovează Cuba şi Venezuela, ambasadorii acestor ţări fiind des prezenţi în judeţul nostru.

Primarul Grigore Gheorghe îl va primi pe Excelenţa sa vineri, la ora 10.00, la sediul Primăriei Găeşti, unde va avea loc un protocol, iar la 10.30 găeştenii sunt aşteptaţi la Casa de Cultură. În holul acestei instituţiei, este organizată o expoziţie de fotografie tematică, iar formaţiile locale vor susţine un spectacol de gală în cinstea oficialităţilor.

Excelenţa Sa Roberto Cesar Hamilton Magana a fost numit în ianuarie 2018 ambasador al Cubei în România, iar aceasta este prima sa vizită în Găeşti. Va veni însoţit de staff-ul său, dar şi de membri ai Asociaţiei de Prietenie„Jose Marti” şi „Simon Bolivar” din Republica Cuba şi Venezuela.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *