Circ total în PNL Dâmboviţa! MARIUS CARAVEŢEANU ŞI-A DAT DEMISIA DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE! Textul documentului, aici!

După un an fără nicio realizare, fără niciun proiect politic şi fără nicio strălucire, preşedintele PNL Dâmboviţa, primarul de Răcari Marius Caraveţeanu, a abandonat corabia! Anul trecut, prin vremea aceasta, mergea de mână cu vechii liberali (el fost pedelist fiind) la Vila Florica, unde ridica elogii Brătienilor. Talentul actoricesc, dar şi susţinerea lui Orban i-au adus, în interior, voturile necesare să câştige funcţia de preşedinte, pe un val mare de speranţă şi încredere. Ce a făcut cu acel capital de imagine? Absolut nimic! PSD a continuat să crească în opţiunile electoratului dâmboviţean, pe fondul degringoladei de nedescris şi fără precedent a liberalilor.

Se pare că scandalul dintre Caraveţeanu şi Gabriel Grozavu, un vechi şi bun prieten al preşedintelui Ludovic Orban, ar fi fost pretextul pentru care primarul de Răcari şi-a anunţat demisia.

 În fapt, este vorba despre o gravă impotenţă politică, pe care noi o evocam chiar de la alegerea sa, lipsa de anvergură, de viziune, comunicare slabă şi încercarea de a dezbina acolo unde trebuia să unească.

Interesant este că Marius Caraveţeanu şi-a înregistrat demisia azi, făcând-o publică într-o conferinţă de presă, dar vrea să părăsească funcţia pe 3 mai, adică la exact un an de la alegerea sa. Pentru ce are nevoie de acest răstimp? Speră probabil că Orban şi întreaga conducere liberală de la nivel naţional vor veni să-i ceară, în genunchi, să rămână preşedinte?

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *