Dincolo de orice imaginaţie! AŞA A CIRCULAT TOATĂ ZIUA ACEST MICROBUZ! Chiar nu l-a văzut nimeni pe inconştient?

7.00 dimineaţa. Microbuzul care face traseul Butoiu de Sus – Găeşti soseşte în staţie pentru a lua navetiştii, mulţi dintre ei elevi. Se urcă oamenii în maşină şi şoc! Uşa de la intrare nu se mai închide, este legată, provizoriu, cu centura de siguranţă!  Găeselniţă, nu alta! Să mai zică cineva că românul nu e inventiv! Este rablagită, de la atâtea folosiri şi nimeni nu a reparat-o! Deh, costă, iar firma este pusă pe profit, nu-şi permite să bage banii în reparaţii. Ce dacă navetiştii pot „zbura” la o manevră bruscă? Ce dacă toată lumea este nevoită să călătorească în curent, cu aer „condiţionat” fără voie? Banul să iasă, că biletul şi abonamentele au fost plătite la preţ întreg!

Fotografiile alăturate ne-au fost trimise de navetiştii care nu mai suportă condiţiile în care sunt transportaţi de celebra firmă Atyc, cea care câştigă trasee pe bandă rulantă la Consiliul Judeţean şi care îşi bate pur şi simplu joc de oamenii care sunt nevoiţi să accepte serviciile sale. Siguranţa lor este zilnic pusă în pericol, din cauza microbuzelor superuzate şi a indiferenţei autorităţilor judeţene, care nu fac controale, aşa cum prevede legea şi nu ridică licenţele acestor transportatori inconştienţi.

Mare parte dintre elevii care frecventează liceele găeştene sunt navetişti. Ei sunt principalele victime ale acestor firme de transport, care practică preţuri piperate, dar oferă condiţii total improprii. Uşa legată cu centura de siguranţă la prima oră a dimineţii nu arată decât nesimţirea fără margini a transportatorului. I-a fost lene să repare sau să înlocuiască maşina şi s-a gândit că „merge şi aşa”. Chiar să nu-l fi văzut toată ziua niciun poliţist pe şoferul inconştient, care-şi transporta călătorii ca în căruţă, cu uşa legată impropriu, cu centura?

Întrebăm aşa, pentru un prieten!

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Nu ai chef să găteşti? Pizzeria Esperanto găteşte pentru tine! LIVRARE RAPIDĂ!

Pizzeria Esperanto din Găeşti vă mai poate oferi (în afară de toate sortimentele de pizza) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *