EXISTĂ O EXPLICAŢIE PENTRU ÎNTRERUPERILE DE CURENT DIN GĂEŞTI! Află totul aici!

Găeştenii şi locuitorii comunelor limitrofe sunt exasperaţi de întreruperile de curent care au loc de câteva săptămâni încoace. Cel mai rău a fost în perioada sărbătorilor pascale, atunci când consumatorii au uitat de cele sfinte şi le-au transmis responsabililor doar gânduri „de bine”.

Disconfortul continuă şi în prezent, iar la capitolul „comunicare” se stă din rău în mai rău. Ne-am interesat ce se întâmplă şi iată ce am aflat:

La Centrul de Inaltă Tensiune din zona ARCTIC se fac modernizări de acum trei săptămâni, modernizări care vor continua până la finalizarea investiţiei. Acest centru ţine de Ploieşti, nu de ELECTRICA Găeşti sau Târgovişte.

ELECTRICA nu este responsabilă de căderile de tensiune, această instituţie neavând altă implicare decât că achiziţionează curent de aici, pentru a-l livra mai departe consumatorilor finali. Aseară, după ce curentul a fost din nou întrerupt, spre disperarea găeştenilor, ELECTRICA Găeşti a reuşit să găsească, provizoriu, o altă sursă de tensiune.

Partea bună este că, în urma investiţiilor realizate la Centrul de Înaltă Tensiune, vom avea servicii de mai bună calitate. Până atunci însă, disconfortul va continua. Nu am reuşit să aflăm care este termenul de finalizare a modernizărilor, întrucât Ploieştiul nu binevoieşte să comunice în mod eficient cu populaţia afectată. Ştim însă că tot răul va fi, într-un final, spre bine.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *