Daruri de mii de euro pentru găeşteni! CINE ESTE ŞI CE-ŞI DOREŞTE UN TÂNĂR OM DE AFACERI DIN ORAŞ!

Cosmin Voevodschi este un om de afaceri găeştean trecut puţin de 30 de ani, care a reuşit în viaţă şi care, mai presus de orice, are o altfel de gândire: îşi doreşte să întoarcă în comunitate o parte din câştigurile sale, astfel încât mai mulţi copii şi oameni să beneficieze de bunuri sau servicii pe care altfel nu le-ar fi primit. De ce procedează astfel? Pentru că aşa arată mentalitatea sănătoasă a unui om de afaceri care nu are drept ţintă câştigul cu orice preţ, ci şi înţelegerea lucrurilor cu adevărat importante în viaţă: fericirea, generozitatea, încrederea, iubirea faţă de ceilalţi. În Occident, de exemplu, există o adevărată cultură a grijii faţă de cei mai puţin norocoşi, practicată constant de oamenii de afaceri care obţin profit din munca lor. Iar aceşti oameni fie creează asociaţii şi fundaţii prin care întorc în comunitatea lor sume care să-i ajute pe alţii, fie îşi aleg anumite cazuri sau instituţii pe care le sponsorizează sau le sprijină. Iar toate acestea nu înseamnă nici extravaganţă, nici încercarea de a-i manipula prin generozitate pe alţii, ci pur şi simplu NORMALITATE. Este firesc ca, atunci când câştigi într-un loc, într-o societate, să oferi, la rândul tău, să faci parte din acea comunitate în mod activ, dinamic.

Cosmin Voevodschi nu vrea să dovedească nimic, nu are nevoie de publicitate pentru a prospera în continuare în activitatea lui, însă îşi doreşte ca exemplul său să fie unul sufiecient de reprezentativ şi pentru alţi oameni de succes din Găeşti, care ar putea pune umărul să clădească împreună o societate mai bună, mai frumoasă şi mai generoasă. Şi asta, fără a face cheltuieli suplimentare, ci doar prin alegerea modului în care anumite sume pot fi alocate acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Tânărul a hotărât cu generozitate, dar şi cu discernământ să facă sponsorizări care să aducă bucurie în sufletele celor care au nevoie cu adevărat.

Astăzi a avenit rândul copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare din Găeşti. Micuţii au primit bunuri în valoare de aproximativ 11.000 de lei. Este vorba despre electrocasnice de foarte bună calitate, mobilier pentru exterior, legume, fructe, sucuri, lapte, îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri şi multe alte bunuri utile şi importante pentru ei.

Angajaţii instituţiei au fost uimiţi de abundenţa de cadouri primite de copii, în a treia zi de Paşti. Acesta este doar unul dintre gesturile umanitare făcute de Cosmin Voevodschi. Despre marea surpriză pentru toţi găeştenii, vom relata în curând.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE! Noua atracţie din Ioneşti, la un pas de inaugurare! AFLĂ AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea inaugurare de la Ioneşti. Clădirea arată modern, iar aprovizionarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *