Puşti găeştean va lupta pentru România la Campionatul Mondial de K1! AFLĂ CU CE REZULTATE S-AU ÎNTORS ELEVII LUI NICU DRAGNE DE LA CAMPIONATUL NAŢIONAL!

Rezultate excepţionale obţinute de elevii lui Nicu Dragne la Campionatul Naţional de K1, desfăşurat la Brăila. În competiţia organizată de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, singura recunoscută de către Ministerul Tineretului şi Sportului, Clubul Phoenix Gym Găeşti a intrat cu 6 sportivi, toţi reuşind să demonstreze că sunt grozavi.

Unul dintre ei, Iulian Marinescu, a fost selectat să reprezinte România la Campionatul Mondial din Italia, din august 2018, fiind cel mai bun junior din ţară la categoria lui de greutate. Iulian Marinescu a obţinut, de altfel, aurul în competiţia naţională.

Iată şi celelalte rezultate: Andrei Neguţ – K1, câştigător Superfight; Cristian Dumitru (stil) – câştigător Kicklight Superfight; Robert Guraliuc (K1) – Argint; Florin Guraliuc (Kicklight) – Bronz; Alexandru Neculae (Kicklight) – Bronz.

„Mare parte a competiţiei s-a desfăşurat în sistem piramidal, cu 4, 8 sau 10 sportivi pe categorie. Le mulţumesc oamenilor care au fost lângă mine, mă susţin şi mă ajută să-mi continui munca pe care o depun de ani de zile cu aceşti băieţi minunaţi. Este vorba despre dr. Marian Lazăr şi Ionuţ Enescu”, ne-a declarat antrenorul Nicu Dragne.

Cronica de Gaesti

PE 22 DECEMBRIE, MAGIE DE SĂRBĂTORI: Moş Crăciun vine în Găeşti! AFLĂ AICI CE ALTE SURPRIZE AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE LOCALE!

Va fi sărbătoare, sâmbătă, 22 decembrie în Găeşti. În caleaşca lui fermecată, însoţit de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *