Daria Voicu, o minune de copil! AFLĂ DE CE ESTE MÂNDRIA COLEGIULUI NAŢIONAL „VLADIMIR STREINU”!

Sunt mulţi copii grozavi şi performanţi în Găeşti, însă Daria Voicu, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu”, a întrecut toate aşteptările.

Micuţă, isteaţă foc, cu vorbele la ea, frumoasă ca o păpuşă, Daria a reuşit, în acest an, o performanţă uriaşă: s-a calificat la două olimpiade naţionale cu punctaje fabuloase: maxim la franceză, adică 100 de puncte şi aproape perfect la limba şi literatura română, adică 119 puncte din 120 posibile. Inspectoarea de limba franceză a fost uluită de rezultatul elevei din Găeşti, având în vedere că niciun copil nu a mai reuşit până acum să facă o lucrare fără greşeală.

Daria Voicu este atât de ambiţioasă, încât vrea să bifeze ambele olimpiade, deşi acestea se desfăşoară în colţuri diferite ale ţării şi în perioade aproape similare. Astfel, va merge întâi la Buzău, pe 2 aprilie, pentru a-şi valorifica şansa la franceză, iar pe 3 aprilie va fi tocmai la Baia Mare, unde se desfăşoară proba la limba şi literatura română. Va reuşi, pentru că va zbura cu avionul şi, în ciuda oboselii fireşti, cu siguranţă se va remarca şi acolo.

Daria Voicu este pregătită de prof. Elena Popescu la română şi de prof. Mihaela Gagea la franceză. Îi urăm mult succes!

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *