Hulubeşti, în hohote de plâns! IULIANA GRIGORESCU A FOST CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM!

Peste 500 de oameni au condus-o astăzi, pe ultimul drum, pe Iuliana Grigorescu, femeia moartă într-un tragic accident petrecut pe trecerea de pietoni din faţa ARCTIC. Cei doi fii, de 12 şi 18 ani, sunt îngenunchiaţi de durere. La fel întreaga familie, colegii, prietenii, consătenii, cei care doar au cunoscut-o. Cu toţii au venit astăzi să le fie alături celor rămaşi în urmă şi să-i ureze drum lin printre îngeri femeii care emana atâta iubire, fericire şi optimism în jur, încât vecinii spun că ieşeau la poartă dimineaţa, când pleca la muncă, doar să o salute.

Iuliana Grigorescu avea 39 de ani şi o viaţă frumoasă şi fericită înainte. Îşi terminase casa, îşi educase frumos copilaşii, era o soţie extraordinară, o femeie bună şi plăcută. Iubea florile, iar astăzi a primit atât de multe, încât a fost nevoie de o platformă suplimentară ca să le ducă la cimitir.

Toţi preoţii de la parohiile din jurul comunei Hulubeşti au susţinut o slujbă impresionantă pentru sufletul Iulianei. Colegii fiilor i-au fost şi ei alături. De asemenea, colegi de la ARCTIC, care încă sunt profund şocaţi de cele petrecute acum câteva zile.

Şoferul fără permis care i-a luat zilele acestei femei extraordinare se află în arest preventiv şi probabil că-şi va petrece câţiva ani după gratii.

Cronica de Gaesti

Parchezi maşina pe trotuar în Găeşti? EŞTI BUN DE PLATĂ! Poliţiştii locali pun în aplicare o hotărâre de consiliu din 2009!

Şoferii care îşi parchează maşinile pe trotuar vor fi arşi la buzunare. Poliţia Locală Găeşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *