El este cel mai tare! ALEXANDRU PĂUNA, SINGURUL ELEV GĂEŞTEAN CALIFICAT LA OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE MATEMATICĂ! A luat un super punctaj la faza judeţeană!

UPDATE:  Şi Moraru Robert Mihai, clasa a V-a, Şc. “Şerban Cioculescu”, a obţinut locul I la faza judeţeană  şi s-a calificat la faza naţională cu 15 puncte. Robert este pregătit de prof. Adrian Turcu.

 

Este elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” şi s-a calificat cu un punctaj foarte mare la faza naţională a Olimpiadei de matematică: 26 de puncte din 28 puse în joc. Având în vedere dificultatea sporită a subiectelor, dar şi rezultatele celorlalţi, nimeni, de la nicio clasă, nereuşind un punctaj mai mare, putem concluziona că Alex este într-adevăr cel mai tare din generaţia lui la această materie complicată.

Alexandru Păuna este pregătit de profesorul Aurelia Arsene, este foarte inteligent şi ambiţios. Când a ieşit din sala de examen, le-a spus părinţilor că s-a concentrat foarte mult, că nu a auzit nimic în jur şi că a greşit o înmulţire pe care putea să o facă şi în gând şi care i-ar fi adus punctajul maxim. Pe 3 – 7 aprilie, la  Negreşti Oaş, va participa la faza naţională a Olimpiadei de Matematică, unde va intra în competiţie cu cei mai buni din întreaga ţară.

Subiectele la olimpiadă au fost la fel în toată ţara şi s-a corectat la sânge. De asemenea, au avut un grad sporit de dificultate. Şi alţi elevi găeşteni au obţinut rezultate remarcabile, dar, din nefericire, nu vor merge mai departe. Iată şi punctajele lor: Bogdan Ana Maria Iulia, Şc. „Şerban Cioculescu”, cls. a VIII-a – 22 de puncte şi locul II; Radu Andrei Laurenţiu, Şc. „Şerban Cioculescu”, cls a VIII-a 22 puncte, locul II;Angelescu Denisa, cls. a VIII- Şc. Radu cel Mare, 13 puncte- menţiune; Costea Daria, cls. a VII-a, Colegiul Naţional „Vladimir Streinu”, 16 puncte, locul al II-lea, Neamţu Mihai, cls a VII-a, CNVS, 9 puncte, locul al III-lea, Badea Bianca, cls a VII-a, CNVS, 8 puncte, menţiune; Constantin Antonia Maria, CNVS, cls a V-a, 9 puncte, menţiune; Anghel Paula Carina, CNVS, 8 puncte, menţiune,  Nicolae Bianca, CNVS, 12 puncte, menţiune (a avut al doilea punctaj), Radu Cosmin, CNVS, cls a XI-a, 9 puncte, menţiune; Pascaru Elena, CNVS,  8 puncte, cls a X-a, menţiune, Stoica Cristina Elena, clasa a VI, Sc. “Şerban Cioculescu”, 16 puncte, menţiune; Tudor Andrei Răzvan, CNVS,  14 pct.- menţiune;  Minoi Marina CNVS- 7 puncte. 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *