Iuliana Grigorescu, femeia spulberată pe trecerea de pietoni la ARCTIC, a murit!

Victima traversa regulamentar strada, pe zona marcată, atunci când a fost izbită violent de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr din Cobia, fără permis de conducere, care îşi “încura caii”  de mult  timp sfidând legile. Mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis, dar  a trebuit să omoare un om ca să ajungă unde îi este locul.

Iuliana Grigorescu locuia în Hulubeşti, lucra la ARCTIC şi avea o familie foarte frumoasă.  Viaţa, idealurile, speranţele i-au fost spulberate într-o clipă  de un individ fără scrupule. Sperăm să primească ce merită!

Stelică Florin Dinu, şoferul criminal, a făcut filmările de mai jos cu o săptămână înainte de a omorî o femeie pe trecerea de pietoni şi le-a postat pe Facebook. Şi-a făcut poze, încă din 2015, conducând. Deci, individul încalcă legea de cel puţin 3 ani, sub ochii blânzi şi umezi ai rutieriştilor şi ai poliţiştilor din Cobia. Pe copiii Iulianei Grigorescu nu-i încălzeşte cu nimic faptul că individul are un dosar penal. De ce de când a fost întocmit acel dosar şi până acum, când a omorât un om, nu a mai fost monitorizat? Cu atât mai mult, cu cât el conducea ostentativ şi nu era nevoie de prea multă muncă de probare a infracţiunilor!

Mai trebuie spus că Iuliana Grigorescu era în timpul serviciului atunci când s-a petrecut nenorocirea. Se pare că unul dintre şefi a trimis-o să-i cumpere un pachet de ţigări. Probabil că nu ar strica un control şi din partea ITM.

 

 

 

Cronica de Gaesti

PE 22 DECEMBRIE, MAGIE DE SĂRBĂTORI: Moş Crăciun vine în Găeşti! AFLĂ AICI CE ALTE SURPRIZE AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE LOCALE!

Va fi sărbătoare, sâmbătă, 22 decembrie în Găeşti. În caleaşca lui fermecată, însoţit de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *