DOUĂ ELEVE DE LA ŞCOALA „ŞERBAN CIOCULESCU” VOR MERGE LA PUTNA LA FAZA NAŢIONALĂ! Vezi ce concurs au câştigat!

Sâmbătă, 24 februarie 2018, la Seminarul Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște, a avut loc etapa județeană a Concursului Național Interdisciplinar, intitulat “Cultură și spiritualitate românească”.
   Proba scrisă a concursului a presupus rezolvarea unor subiecte de Religie și de Limba și Literatura Română, pe două niveluri de studii, iar primii clasați, de la ambele niveluri, vor participa la faza națională, care se va desfășura în perioada 10-13 mai 2018, la Mânăstirea Putna, județul Suceava.
   La etapa națională a concursului, la nivelul I, s-a calificat eleva Alexandra Moldoveanu, din clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială “Șerban Cioculescu” din Găești, coordonată de D-na Prof. Ionela Ciobanu și de D-na Prof. Monica Petcu, iar la nivelul al II-lea, s-a calificat eleva Karina Maria Marinescu, din clasa a VIII-a, de la aceeași școală, coordonată de Pc. Pr. Prof. Cătălin Ciobanu și de D-na Prof. Monica Petcu.
   În semn de apreciere și încurajare, toți cei 40 de elevi de la școlile gimnaziale din județul Dâmbovița, participanți la concurs, au primit daruri din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon.

 

Cronica de Gaesti

Rezultate excepţionale pentru elevii CNVS la olimpiada de geografie! AFLĂ CINE NE VA REPREZENTA LA FAZA NAŢIONALĂ!

Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” are, în acest an, rezultate remarcabile la olimpiada de geografie. Elevii …

Lasă un răspuns