DOUĂ ELEVE DE LA ŞCOALA „ŞERBAN CIOCULESCU” VOR MERGE LA PUTNA LA FAZA NAŢIONALĂ! Vezi ce concurs au câştigat!

Sâmbătă, 24 februarie 2018, la Seminarul Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște, a avut loc etapa județeană a Concursului Național Interdisciplinar, intitulat “Cultură și spiritualitate românească”.
   Proba scrisă a concursului a presupus rezolvarea unor subiecte de Religie și de Limba și Literatura Română, pe două niveluri de studii, iar primii clasați, de la ambele niveluri, vor participa la faza națională, care se va desfășura în perioada 10-13 mai 2018, la Mânăstirea Putna, județul Suceava.
   La etapa națională a concursului, la nivelul I, s-a calificat eleva Alexandra Moldoveanu, din clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială “Șerban Cioculescu” din Găești, coordonată de D-na Prof. Ionela Ciobanu și de D-na Prof. Monica Petcu, iar la nivelul al II-lea, s-a calificat eleva Karina Maria Marinescu, din clasa a VIII-a, de la aceeași școală, coordonată de Pc. Pr. Prof. Cătălin Ciobanu și de D-na Prof. Monica Petcu.
   În semn de apreciere și încurajare, toți cei 40 de elevi de la școlile gimnaziale din județul Dâmbovița, participanți la concurs, au primit daruri din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon.

 

Cronica de Gaesti

SMILEY VINE ÎN ACEASTĂ SEARĂ LA GĂEŞTI! Petrecere cu artişti de top la cea de-a 520-a aniversare a Găeştiului

La mulți ani, Găești! La mulți ani, găeșteni! Împlinim 520 de ani de atestare documentară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *