Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală au ajuns virale pe net. Un pat cu lenjerie murdară şi ruptă dintr-un salon a fost filmat în detaliu de un vizitator sau de un bolnav. Filmul are peste 22 de mii de vizualizări şi comentarii pe măsură.

Am sunat-o pe directoarea spitalului, dr. Cristina Seltea pentru un punct de vedere. Ne-a spus că nu doreşte să le ia apărarea celor responsabili şi că a făcut un control în această dimineaţă, împreună cu administratorul Carmen Niţă.

„Au fost găsite, pe secţie, perne şi lenjerii noi şi nu înţeleg de ce nu au fost folosite. Nu pot fi în toate secţiile în acelaşi timp, mai ales că în ultima perioadă încerc să aduc medici în Spitalul Găeşti. De vină este asistenta-şefă, care nu a controlat activitatea infirmierelor. Este un caz izolat. Filmarea a fost făcută noaptea, în acel pat nu stătea niciun bolnav, dar asta nu justifică ceea ce se vede în imagini. Voi lua toate măsurile pe care legea mi le permite.”, ne-a declarat managerul Spitalului Găeşti, dr. Cristina Seltea.

Cronica de Gaesti

PE 22 DECEMBRIE, MAGIE DE SĂRBĂTORI: Moş Crăciun vine în Găeşti! AFLĂ AICI CE ALTE SURPRIZE AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE LOCALE!

Va fi sărbătoare, sâmbătă, 22 decembrie în Găeşti. În caleaşca lui fermecată, însoţit de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *