Atenţie, beţivi la volan pe şoselele Dâmboviţei!

Numărul şoferilor care se urcă băuţi la volan este tot mai mare. Aproape că nu este zi fără un comunicat de presă cu cel puţin 2- 3  beţivani prinşi conducând de către Poliţia Rutieră, în urma acţiunilor de pe raza judeţului. Aceşti inconştienţi reprezintă un adevărat pericol public, iar „vânătoarea de beţivi” la volan ar trebui amplificată pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Poliţiştii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Grozăvești s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale. Din cercetări a reieşit că un conducător auto de 29 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot pe fondul consumului de alcool, șoferul unui tir a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile. Poliţiştii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alte trei persoane au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe raza județului, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din cercetări a reieșit că unul dintre aceștia avea o alcoolemie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, un bărbat este cercetat de polițiști după ce a fost surprins la volanul unui autoturism radiat din circulație”, potrivit IPJ Dâmboviţa.

 

Cronica de Gaesti

PE 22 DECEMBRIE, MAGIE DE SĂRBĂTORI: Moş Crăciun vine în Găeşti! AFLĂ AICI CE ALTE SURPRIZE AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE LOCALE!

Va fi sărbătoare, sâmbătă, 22 decembrie în Găeşti. În caleaşca lui fermecată, însoţit de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *