Accidente şi trafic paralizat din cauza zăpezii! AUTORITĂŢILE DÂMBOVIŢENE, DIN NOU LUATE PRIN SURPRINDERE DE NINSOARE!

Traficul a fost de coşmar în judeţul Dâmboviţa, după ce a nins doar câteva ore. Drumurile judeţene, naţionale şi autostrada Bucureşti – Piteşti au fost coşmar pentru şoferii care au fost nevoiţi să plece la drum în această dimineaţă.

La kilometrul 76, pe A1, a avut loc un accident între un camion şi un autoturism, în urma căruia o victimă a rămas încarcerată. Pompierii au intervenit şi au reuşit să scoată rănitul dintre fiarele contorsionate. Persoana prezenta o plagă la nivelul capului şi a fost imediat preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Circulaţia a fost blocată zeci de minute pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti.

Şi pe DN 72 Găeşti – Târgovişte a fost dezastru. Maşinile au stat într-o coloană de câţiva kilometri, de la Dragodana la Găeşti, din cauza unui tir care nu a putrut să urce coasta în pădurea de la Dragodana. Asta, pentru că utilajele nu interveniseră cu absolut nimic, iar zăpada se aşternuse pe carosabil, transformându-l într-un patinoar periculos.

La Dărmăneşti, tot pe DN 72, a avut loc un alt accident grav. Un tânăr de 22 de ani a fost încarcerat în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren. Şi el a fost salvat de pompieri şi apoi transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *