Accidente şi trafic paralizat din cauza zăpezii! AUTORITĂŢILE DÂMBOVIŢENE, DIN NOU LUATE PRIN SURPRINDERE DE NINSOARE!

Traficul a fost de coşmar în judeţul Dâmboviţa, după ce a nins doar câteva ore. Drumurile judeţene, naţionale şi autostrada Bucureşti – Piteşti au fost coşmar pentru şoferii care au fost nevoiţi să plece la drum în această dimineaţă.

La kilometrul 76, pe A1, a avut loc un accident între un camion şi un autoturism, în urma căruia o victimă a rămas încarcerată. Pompierii au intervenit şi au reuşit să scoată rănitul dintre fiarele contorsionate. Persoana prezenta o plagă la nivelul capului şi a fost imediat preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Circulaţia a fost blocată zeci de minute pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti.

Şi pe DN 72 Găeşti – Târgovişte a fost dezastru. Maşinile au stat într-o coloană de câţiva kilometri, de la Dragodana la Găeşti, din cauza unui tir care nu a putrut să urce coasta în pădurea de la Dragodana. Asta, pentru că utilajele nu interveniseră cu absolut nimic, iar zăpada se aşternuse pe carosabil, transformându-l într-un patinoar periculos.

La Dărmăneşti, tot pe DN 72, a avut loc un alt accident grav. Un tânăr de 22 de ani a fost încarcerat în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren. Şi el a fost salvat de pompieri şi apoi transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cronica de Gaesti

Un autotren cu portocale s-a răsturnat în Găeşti

Un TIR încărcat cu portocale s-a răsturnat în această dimineaţă în faţa Parchetului din Găeşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *