“Ne-au măcelărit bugetul!” PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE ÎI INVITĂ PE GĂEŞTENI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LA CASA DE CULTURĂ, ÎNCEPÂND CU ORA 18.00!

Bugetul Găeştiului a avut foarte mult de suferit, în urma măsurilor fiscale aplicate de actualul guvern PSD – ALDE. Pierderile de la mai toate capitolele bugetare au afectat planurile de dezvoltare ale administraţiei locale. Cu toate acestea, primarul Grigore Gheorghe speră să ducă la capăt investiţiile promise. Edilul îi invită în această seară pe găeşteni la o dezbatere publică, în cadrul căreia va explica ce se întâmplă şi va răspunde întrebărilor. Nu rataţi, aşadar, întâlnirea din această seară, de la ora 18.00, la Casa de Cultură. Aveţi posibilitatea să aflaţi direct de la „sursă” tot ceea ce vă interesează în legătură cu viaţa oraşului, dar şi să primiţi răspunsurile aşteptate.

Iată mesajul primarului Grigore Gheorghe:

Dragi găeșteni, revoluția fiscală pe care Guvernul României a impus-o înseamnă zeci de miliarde mai puțin și pentru orașul nostru. Ne așteaptă un an greu, dar împreună cu dumneavoastră sper să ducem la capăt cât mai multe investiții. Ca atare cei care doriti și aveți disponibilitate vă astept astăzi 12 Februarie, orele 18 la Casa de Cultură pentru a vă informa în legătură cu bugetul orașului. Să aveți o zi liniștită.”

 

 

Cronica de Gaesti

VĂ DORIŢI UN AUTOTURISM SECOND HAND? Aveţi link-urile de verificare aici!

Sunt zeci de mașini la vânzare, din multe țări, iar actele sunt de cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *