4 indivizi fără carnet, prinși într-o singură zi la volan de polițiștii găeșteni! A PLOUAT CU DOSARE PENALE!

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găeşti au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație. Acțiunea a vizat reducerea riscului de implicare a cetățenilor în evenimente rutiere. Polițiștii au constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.260 de lei și au reținut două permise de conducere.

Patru persoane au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau autovehicule, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că două dintre autovehicule nu erau înregistrate ori înmatriculate.

De asemenea, în cazul unui tânăr de 19 ani, polițiștii au stabilit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de către proprietar, care cunoştea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

Un alt bărbat este cercetat de polițiștii Serviciului Rutier, după ce a fost surprins conducând un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *